Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Day1 World of Cars

402 Automotive en Day1 Lifestyle hebben de handen ineen geslagen en presenteren Day1 World of Cars. Dit evenement draait voornamelijk om auto's, maar ook lifestyle, sport, gaming en muziek komen aan bod.

Heel veel auto's

Een plein vol Spykers, een Million Dollar Room met auto's die elk meer dan 1 miljoen euro waard zijn, meer dan 50 Modified Cars, moviecars uit de filmreeks Fast & The Furious, historische race auto's zoals klassieke Bugatti's en de iconische BMW 3.0 CSL en nog heel veel meer showcars zijn op Day1 World of Cars te bewonderen.

Walk of Fame

Exclusieve auto's, de extreemste modified cars, maar ook influencers, dj's, artiesten en BN'ers komen langs op de Walk of Fame. Ontdek de bijzondere details van de showcars, laat je inspireren door motivational talks en stel jouw vraag tijdens een sitdown met jouw idool.

Nog veel meer

Struin langs de verschillende stands en shop de nieuwste gadgets voor jouw auto, maar natuurlijk ook voor jezelf. Bekijk spectaculaire shows in de Race & Rally Arena. Probeer de snelste tijd op 's werelds mooiste circuits neer te zetten in de Gaming Zone. En maak een ritje in jouw droomauto met de Dreamcar Drive.