Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

BromfieTTs

15% korting

Beleef de BromfieTTs op 14 september 2024 op het TT Circuit Assen

BromfieTTs - TT Circuit Assen

Het eerste afspraakje, voor het eerst de stad of het dorp uit, of achterop bij vader of moeder; meerdere generaties Nederlanders bewaren waardevolle herinneringen aan de bromfiets. Wat is er nu fijner dan je voor één dag nog eens onder te dompelen in de wereld van de bromfiets, voor velen synoniem aan een onbezorgde jeugd!

Tijdens BromfieTTs staat het wereldberoemde TT-circuit in het teken van de 50cc-tweewieler die jarenlang het straatbeeld in Nederland bepaalde. Van alledaagse brommers tot zeer zeldzame modellen. Op het grootste bromfietsevenement van Nederland zijn meer dan duizend bromfietsen te bewonderen.

Ga voor de hereniging met de brommer uit je jeugd, die uit vaders tijd of zelfs uit grootvaders tijd. Of sla je been eens over een nieuw exemplaar. Wie weet word je weer verliefd!

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 11 jaar hebben gratis toegang (onder begeleiding van een volwassene). Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Je kunt de ANWB tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Beleef BromfieTTs is toegankelijk voor mindervaliden. Kijk voor meer informatie op de website van TT Circuit Assen
  • Beleef BromfieTTs beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je betaald parkeren. Tickets kosten € 10,- per dag en zijn verkrijgbaar op de website van het evenement.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan bij beleef BromfieTTs.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.