Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Beurs Eigen Huis

De beurs voor iedereen met bouw- en verbouwplannen is 22 t/m 24 maart 2024 weer in de Jaarbeurs Utrecht.

Beurs Eigen Huis

Ga je een huis bouwen, of wil je juist verbouwen, verduurzamen of verhuizen? Aan de slag met je tuin, badkamer of ergens anders inspiratie voor nodig? Ga dan op 22, 23 of 24 maart 2024 naar Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht en realiseer ook jouw droomhuis!

Voor dromers met bouwplannen & gelukkigen met een kavel

Niets is zo fijn als het hebben van een goede fundering voordat je daadwerkelijk gaat bouwen. Voor iedereen met bouwplannen is deze woonbeurs dan ook echt een must! Maak kennis met onder andere: architecten, huizenbouwers, bouwadviseurs, makelaars en financieel adviseurs.

Voor de woningzoekers

Heb je jouw ideale woning nog niet gevonden? Laat je droomwensen op stoom komen op Beurs Eigen Huis en weet waar je op moet letten als je je keuze maakt voor een huis.

Voor energiezuinige koppels & echtparen

Als je op dit moment gaat bouwen of verbouwen dan kun je er eigenlijk niet omheen: de duurzame ontwikkelingen en maatregelen. Beurs Eigen Huis helpt bij het maken van de juiste keuzes. Naast duurzaam advies en inspiratie zijn ook de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen, klimaatsystemen, warmtepompen en isolatieproducten te vinden op de Beurs Eigen Huis op 22, 23 en 24 maart 2024.

Voor iedereen die zin heeft in een nieuwe tuin of interieur

Op deze beurs wandel je van het ene droomhuis vol woontrends naar het andere, er zijn stylisten, lichtexperts en kleuradviseurs. Bij Tuinen ontmoet je de beste tuinarchitecten en ga ook zeker wat inspiratie opdoen bij het Keuken & Badkamer Plein.