Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Beurs Eigen Huis

€ 10,- korting

De beurs voor iedereen met bouw- en verbouwplannen is 11 t/m 13 oktober 2024 weer in de Jaarbeurs Utrecht.

Ontdek Beurs Eigen Huis - Het startpunt voor je Droomhuis

Ben je van plan om een huis te bouwen, te verbouwen, te verduurzamen of te verhuizen? Zoek je inspiratie voor de tuin, badkamer of interieur? Kom dan op 11, 12 of 13 oktober 2024 naar Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht en zet de eerste stap richting je droomhuis!

Voor dromers met bouwplannen & gelukkigen met een kavel

Een stevige fundering is essentieel voordat je begint met bouwen. Voor iedereen met bouwplannen is deze woonbeurs een absolute must! Ontmoet architecten, huizenbouwers, bouwadviseurs, makelaars, financieel adviseurs en meer, en leg de basis voor je ideale woning.

Voor de woningzoekers

Heb je je droomwoning nog niet gevonden? Beurs Eigen Huis is dé plek om je wensen te concretiseren en te ontdekken waar je op moet letten bij de aanschaf van een huis. Laat je inspireren en bereid je goed voor op de zoektocht naar je perfecte woning.

Voor het verduurzamen van je woning

Of je nu bouwt of verbouwt: duurzame keuzes zijn tegenwoordig onmisbaar. Beurs Eigen Huis helpt je om de juiste beslissingen te nemen. Ontvang duurzaam advies en ontdek de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen, klimaatsystemen, warmtepompen en isolatieproducten.

Voor liefhebbers van een nieuwe tuin of interieur

Wandel op Beurs Eigen Huis van het ene inspirerende droomhuis naar het andere en ontdek de nieuwste woontrends. Ontmoet stylisten, lichtexperts en kleuradviseurs. Bezoek het Tuinen Paviljoen voor de beste tuinarchitecten en laat je inspireren bij het Keuken & Badkamer Plein.

Beurs Eigen Huis biedt voor ieder wat wils en helpt je om je woondromen te realiseren. Zorg dat je erbij bent!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Beurs Eigen Huis voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie 

  • Kinderen t/m 16 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar je moet ze wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Beurs Eigen Huis is volledig toegankelijk voor mindervaliden. Ook zijn er rolstoelen beschikbaar. Deze zijn te vinden bij de EHBO.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan in Jaarbeurs Utrecht, hulphonden mogen wel mee naar binnen.
  • Jaarbeurs Utrecht beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kun je betaald parkeren. Kijk voor meer informatie op de website van Jaarbeurs Utrecht.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.