Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Be!eef

€ 10,- korting

Be!eef, de vernieuwde 50PlusBeurs, biedt een unieke ervaring vol entertainment, gezelligheid en inspiratie, waar het motto ‘Later is nu’ centraal staat.

Be!eef

Be!eef, de vernieuwde 50PlusBeurs, vind plaats van 10 tot en met 14 september 2024 in Jaarbeurs Utrecht. De grootste 50PlusBeurs van Europa viert dit jaar haar 30-jarig jubileum en verandert daarom haar naam in Be!eef. Be!eef biedt een unieke ervaring vol entertainment, gezelligheid en inspiratie, waar het motto ‘Later is nu’ centraal staat. Be!eef de vernieuwde 50PlusBeurs met ons mee. In de nieuwe opzet ontdek je thema paviljoens zoals ‘Culinair plein’, ‘Woontoekomst’, ‘Vitaliteitsplein’, ‘Geld & Recht’, ‘Reisarena’, ‘Creatief Atelier’ en ‘Tech-hub’.

Leer, inspireer, ontwikkel en ontdek bij de verschillende podia en doe mee met interactieve en creatieve workshops, informatieve lezingen en indrukwekkende presentaties. Be!eef LIVE, het kunst- en cultuurpodium, informeert en inspireert met optredens en ervaringen die ervoor zorgen dat je nog vaak aan deze dag zult terugdenken. Op dit podium treden bekende namen op als Edsillia Rombley, Noraly Beyer, Charles Groenhuijsen en Karin Bloemen.

Be!eef is de evolutie van de traditionele 50PlusBeurs, een levendige viering voor diegenen die jong van geest zijn en geloven dat ‘later’ nu is.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Je kunt de ANWB tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Be!eef is toegankelijk voor mindervaliden.
  • Honden zijn niet toegestaan, hulphonden mogen wel mee naar binnen.
  • De jaarbeurs ligt op 10 minuten loopafstand van station Utrecht Centraal en er stoppen meerdere bussen en trams bij halte Jaarbeursplein.
  • Jaarbeurs Utrecht beschikt over een eigen parkeergelegenheid.  Hier kan je betaald parkeren. Kijk voor meer informatie op www.jaarbeurs.nl/bereikbaarheid. 
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels