Naar artikel

About Cats and Dogs

Tot € 6,- korting

Hét lifestyle-event voor honden- en kattenvrienden op 11 en 12 november 2023 in de Jaarbeurs Utrecht.

About Cats and Dogs

Op 11 en 12 november 2023 vindt de tweede editie van About Cats & Dogs plaats in Jaarbeurs Utrecht. Hét lifestyle event voor alle nieuwe en meer ervaren honden – en kattenvrienden. Op de beursvloer maak je kennis met de nieuwste voedingsmerken, leukste accessoires en beste verzorgingsproducten! Doe mee aan leuke activiteiten en volg interessante sessies van verschillende sprekers, zoals Piet Hellemans.

Wanneer ga je met je hond of kat naar de dokter (en wanneer wacht je het af)? Hoe verleen je eerste hulp bij je huisdier? Maar ook: hoe fotografeer je je hond of kat? Kom erachter op het viervoeterplein of het kattenplaza, of bezoek een van de meer dan 70 exposanten.

Let op: ticket is pas geldig na reservering en dient ingewisseld te worden

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken en wissel vervolgens je ANWB Ticket in voor een ticket van About Cats and Dogs, via de website van About Cats and Dogs. Klik op de volgende link om een je ticket in te wisselen: inwisselen. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je dit doet. Doe dit zo snel mogelijk, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketvoorwaarden

  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of voor te reserveren.
  • Je kunt de toegangstickets van About Cats and Dogs laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee. Je ANWB Ticket hoeft niet mee.
  • About Cats and Dogs is toegankelijk voor mindervaliden.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan bij About Cats and Dogs, met uitzondering van hulphonden.
  • De Jaarbeurs Utrecht beschikt over genoeg parkeerplaatsen. Hier kan je betaald parkeren voor € 4,- per uur of koop een dagkaart. We raden aan om eerst de informatie op de website van de Jaarbeurs te lezen. 
  • De Jaarbeurs is ook heel makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht Centraal ben je er wandelend binnen enkele minuten. Ook stoppen er doorlopend bussen en trams bij halte Jaarbeursplein. 
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Jaarbeurs Utrecht te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.