Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Wunderlight Kalkar

Deze winter ontdek je spectaculaire lichtgevende dino’s tijdens Wunderlight Kalkar: DinoGlow Adventure! Stap in een wereld vol verwondering, avontuur en gezelligheid.

Terugkeer van de Dino's

In het diepste geheim is er in Kalkar jaren gewerkt aan de terugkeer van de dinosaurus op aarde. Ontdek in de overdekte speeltuin de verschillende eigenschappen van deze indrukwekkende prehistorische dieren en verbaas je door de schitterende lichtgevende dino’s tussen de mooi uitgelichte attracties.

Wunderland atrracties

Naast de lichtgevende dino’s zijn er verschillende attracties speciaal uitgelicht en geopend tijdens Wunderlight Kalkar. Geniet van de prachtige sfeer vol warmte en gezelligheid.

Dino Licht route

Loop langs de verschillende verlichte Dino's en gebruik de checklist om te kijken welke dino over welke eigenschappen bezit. Vind je ze allemaal? Dan krijg je bij vertrek een leuk aandenken waarmee je thuis kan laten zien dat je een echte kenner bent.

Dino Museum

Wil je nog meer weten over de dino’s? Stap binnen in het museum! Hier kun je alles ontdekken over de fascinerende wereld van de prehistorie, de evolutie van het leven op aarde en bijzondere fossielen. Je zult versteld staan van de meest indrukwekkende dinosaurussen die er ooit hebben rondgelopen.