Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

We Love Oldtimers

Tot € 26,- korting

Beleef een nostalgische dag in de Betuwe met We Love Oldtimers.

Beleef een nostalgische dag met We Love Oldtimers

Beleef een nostalgische dag in de Betuwe met We Love Oldtimers. Je huurt voor 4 of 8 uur een Lelijk Eendje, Volkswagen Kever of Volkswagen T2 busje en rijdt één van de uitgezette routes, of kiest zelf je bestemming. Daarnaast krijg je een mandje mee met koffie of thee, koeken, en op de koude dagen dekentjes en een warme kruik. Welk seizoen het ook is; met de oldtimers wordt het gegarandeerd een avontuur! Toer in de lente langs de mooiste bloesemboomgaarden en geniet van het ontwaken van de natuur. Zoek in de zomer de koelste plekjes op en neem onderweg een duik in een natuurplas. In de herfst kun je op bezoek bij een pompoenboerderij of zelf appels plukken voor een heerlijke appeltaart en in de winter stop je bijvoorbeeld voor een warme choco bij een kerstbomenbos. Keus genoeg en de routes zijn leuk voor alle leeftijden.

Het wordt een dag om nooit te vergeten!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij We Love Oldtimers voor de gewenste datum om de oldtimer te huren. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

 • De prijs geldt per oldtimer.
 • De bestuurder moet minimaal 21 jaar zijn en langer dan 2 jaar in bezit van een rijbewijs.
 • De waarborg is € 100,- per Kever/Eendje en € 250,- per VW busje (uiterlijk 2 dagen voor de boekingsdatum te voldoen via iDeal-link. De borg wordt binnen 5 werkdagen na de boeking terugbetaald, na verrekening van eventuele extra kosten).
 • Het huren van de oldtimer is excl. benzine (volle tank mee, volle tank terug).
 • Bij een halve dag huur (van 09:00 - 12:30 of van 13:30 - 17:00) zijn er 50 vrije kilometers inbegrepen. Daarna € 0,45 per extra gereden kilometer; dit wordt verrekend met de waarborg.
 • Bij een hele dag huur (van 09:00 - 17:00) zijn er 100 vrije kilometers inbegrepen. Daarna € 0,45 per extra gereden kilometer; dit wordt verrekend met de waarborg
 • De tickets moeten geprint worden meegenomen.
 • Mindervaliden kunnen mee in de oldtimers, als ze met behulp van medepassagiers in en uit de auto kunnen stappen.
 • Honden mogen mee in de oldtimers, tegen betaling van € 25,- schoonmaakkosten.
 • We Love Oldtimers beschikt over eigen parkeergelegenheid, daar kun je gratis parkeren. 
 • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.