Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Nature Games

€ 1,50 korting

Samen op expeditie met de kinderen! Speuren, spelen en scoren in een mooi natuurgebied.

Nature Games

Ontdek de prachtige Nederlandse natuur eens op een andere manier. Ga samen met de kinderen op pad en speel een interactieve game op je smartphone terwijl je door de bossen, over zandverstuivingen, heidevlaktes of andere typerende natuurgebieden loopt. Je hebt de keuze uit meer dan 50 verschillende locaties in Nederland, er is altijd een Nature Game in de buurt! De game zit vol grappige opdrachten, augmented reality en leuke raadsels die je alleen kan beantwoorden als je op locatie bent. Dit maakt elke game uniek! Wedden dat je de kinderen moeiteloos mee krijgt voor een fijne wandeling? Veel plezier!

Let op: ticket is pas geldig na reservering
Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Nature Games om de gewenste locatie te kiezen en alle instructies te ontvangen. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je koopt een ticket voor één nature game, per team. Je hebt de keuze uit alle aangeboden nature games op verschillende locaties in heel Nederland. 
  • 1 voucher is geldig voor 1 Nature Game. Een team bestaat uit 2 a 5 personen.
  • Zorg ervoor dat je een internetverbinding nodig hebt bij het inloggen. Tijdens het spelen van de Nature Game maak je geen gebruik van internet.
  • Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.