Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

VR Experience - The Park

The Park Playground biedt uitdagende ervaringen en maakt virtuele realiteit mogelijk voor zowel jong als oud.

VR Experience - The Park

Je kan kiezen uit verschillende ervaringen voor jong en oud. VR enkel voor gamers? Bij The Park Playground is er een VR ervaring voor alle leeftijden en interesses! Bij The Park Playground stap je in een virtuele wereld. The Park locaties hebben speelruimtes van 200 m2 en laten je even ontsnappen aan de hedendaagse realiteit. Eerst start je met VR mini games en dan word je op missie gestuurd tijdens een overweldigende VR experience in groep! Zet je VR bril op en neem je controllers of wapen in je hand. Stap samen met je teamgenoten in een adembenemende virtuele wereld en beweeg vrij rond. Hier gelden (bijna) geen regels. Echt onvergetelijk!

Je hebt keuze uit verschillende ervaringen

The Hallow
2-8 personen per speelveld. 12+

Jullie gaan samen op jacht naar angstaanjagende zombies en buitenaardse wezens, samenwerking is vereist om het tot een goed einde te brengen! Wie heeft de meeste zombies geëlimineerd en staat bovenaan op het scorebord? 

Mask of the Pharaoh
2-6 personen per speelveld. 7+

In deze nieuwe familie VR-ervaring neemt je bezoek aan het museum een vreemde wending na een telefoontje van de professor. Hij zit gevangen in een oude Egyptische piramide en jij bent zijn enige hoop. Door dit vervloekte masker is de professor in groot gevaar. Volg samen met je familie, vrienden en collega’s zijn weg door de piramide en red hem!

NanoClash Focus
8-16 personen. 12+

Deze gloednieuwe ervaring heb je nog nooit gezien! Speel in 2 teams tegen elkaar in deze epic VR battle. Stap in een futuristische VR arena en probeer als team het eerste beneden te geraken. Welk team werkt het beste samen en troeft het andere team af?

The Heist
3-6 personen per speelveld. 12+

De bank binnendringen is het makkelijke gedeelte. Eenmaal binnen moet je samenwerken om als team elke verdieping uit te kammen, de gijzelaars zitten ergens verstopt, dus pas op waar je schiet. 

De Mol
4-6 personen per speelveld. 9+

Gilles De Coster wacht alle kandidaten op in Nieuw-Zeeland. Tijdens de zoektocht naar De Mol krijg jij samen met je team een aantal uitdagingen. Als jullie deze uitdagingen winnen, verdienen jullie geld. Pas op en houd je teamgenoten in de gaten, want één van hen zal de groepsopdrachten proberen saboteren. Na enkele opdrachten is er een eliminatieronde. Wie het minste weet over De Mol, valt onherroepelijk af. De overgebleven kandidaten spelen het finalespel. Ontmasker jij De Mol? Wie vertrouw je en hoe bescherm je de groepspot? Niets is wat het lijkt! 

Mission Planet X
2-8 personen per speelveld. 12+

Planeet Aarde is bijna uitgeput en energie is schaars. Volgens theorieën bevindt zich op Planeet X een krachtig Energie Kristal met een onuitputtelijk bron aan energie. Commander Dawson stuurt je troep op missie naar Planeet X. Slagen jullie er in het Energie Kristal te vinden? Werk goed samen, wees voorzichtig en bereid je voor op het ergste. Wat voor vijandige buitenaardse wezens zal je daar tegenkomen?