Naar artikel

VR Experience - The Park

15% Korting

The Park Playground biedt uitdagende ervaringen en maakt virtuele realiteit mogelijk voor zowel jong als oud.

VR Experience - The Park

Je kan kiezen uit verschillende ervaringen voor jong en oud. VR enkel voor gamers? Bij The Park Playground is er een VR ervaring voor alle leeftijden en interesses! Bij The Park Playground stap je in een virtuele wereld. The Park locaties hebben speelruimtes van 200 m2 en laten je even ontsnappen aan de hedendaagse realiteit. Eerst start je met VR mini games en dan word je op missie gestuurd tijdens een overweldigende VR experience in groep! Zet je VR bril op en neem je controllers of wapen in je hand. Stap samen met je teamgenoten in een adembenemende virtuele wereld en beweeg vrij rond. Hier gelden (bijna) geen regels. Echt onvergetelijk!

Je hebt keuze uit verschillende ervaringen

The Hallow
2-8 personen per speelveld. 12+

Jullie gaan samen op jacht naar angstaanjagende zombies en buitenaardse wezens, samenwerking is vereist om het tot een goed einde te brengen! Wie heeft de meeste zombies geëlimineerd en staat bovenaan op het scorebord? 

Mask of the Pharaoh
2-6 personen per speelveld. 7+

In deze nieuwe familie VR-ervaring neemt je bezoek aan het museum een vreemde wending na een telefoontje van de professor. Hij zit gevangen in een oude Egyptische piramide en jij bent zijn enige hoop. Door dit vervloekte masker is de professor in groot gevaar. Volg samen met je familie, vrienden en collega’s zijn weg door de piramide en red hem!

NanoClash Focus
8-16 personen. 12+

Deze gloednieuwe ervaring heb je nog nooit gezien! Speel in 2 teams tegen elkaar in deze epic VR battle. Stap in een futuristische VR arena en probeer als team het eerste beneden te geraken. Welk team werkt het beste samen en troeft het andere team af?

The Heist
3-6 personen per speelveld. 12+

De bank binnendringen is het makkelijke gedeelte. Eenmaal binnen moet je samenwerken om als team elke verdieping uit te kammen, de gijzelaars zitten ergens verstopt, dus pas op waar je schiet. 

De Mol
4-6 personen per speelveld. 9+

Gilles De Coster wacht alle kandidaten op in Nieuw-Zeeland. Tijdens de zoektocht naar De Mol krijg jij samen met je team een aantal uitdagingen. Als jullie deze uitdagingen winnen, verdienen jullie geld. Pas op en houd je teamgenoten in de gaten, want één van hen zal de groepsopdrachten proberen saboteren. Na enkele opdrachten is er een eliminatieronde. Wie het minste weet over De Mol, valt onherroepelijk af. De overgebleven kandidaten spelen het finalespel. Ontmasker jij De Mol? Wie vertrouw je en hoe bescherm je de groepspot? Niets is wat het lijkt! 

Mission Planet X
2-8 personen per speelveld. 12+

Planeet Aarde is bijna uitgeput en energie is schaars. Volgens theorieën bevindt zich op Planeet X een krachtig Energie Kristal met een onuitputtelijk bron aan energie. Commander Dawson stuurt je troep op missie naar Planeet X. Slagen jullie er in het Energie Kristal te vinden? Werk goed samen, wees voorzichtig en bereid je voor op het ergste. Wat voor vijandige buitenaardse wezens zal je daar tegenkomen? 

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij VR Experience - The Park voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Tickets zijn geldig voor alle leeftijden.
  • De tickets moeten geprint worden meegenomen.
  • Een boeking bestaat uit 30 minuten mini VR games om kennis te maken met VR en een 30 minuten durende VR experience naar keuze. Tijdens het maken van een reservering kies je voor de gewenste locatie en VR experience.
  • Bepaalde VR games kunnen ook door rolstoelgebruikers worden gespeeld. Maar niet alle VR parken zijn toegankelijk voor rolstoelen. Kijk voor meer informatie op de website van VR Experience - The Park.
  • De locaties van VR Experience - The Park beschikken over parkeerterreinen. Kosten voor het parkeren kunnen per locatie verschillen. Kijk voor meer informatie op de website van VR Experience - The Park.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar VR Experience - The Park te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet. 

Let op: tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.