Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Playhood

10% korting

Playhood is hét alternatief voor een binnenspeeltuin, museum of theater, voor kinderen en volwassenen.

Wat is Playhood?

Een familie-uitje dat niet alleen leuk is voor kinderen, maar ook voor de ouders. Speelsessies die een leuke, creatieve en educatieve speelervaring bieden voor kinderen en volwassenen. Stel je een straat met verschillende winkels op kinderformaat voor die met zorg voor de kinderen ontworpen zijn. Een meeslepende ervaring om het innerlijke kind in iedereen los te laten. Iedere hoek in Playhood is een podium waar kinderen fantasiewerelden kunnen bedenken, personages spelen en de oneindige mogelijkheden van hun verbeelding ontdekken.

Wees de chef van je eigen pizzapunt bij Good Hood Pizza

Good Hood Pizza, de plek waar kinderen zich een echte pizzabakker voelen. Kinderen kunnen een koksmuts en schort aantrekken, hun favoriete toppings kiezen en de pizza beleggen. Het bakwerk doen de medewerkers van Good Hood Pizza uiteraard. 

Playhood’s Café

Vaak is het lastig om gezonde eetopties te vinden op plekken waar je met kinderen naartoe gaat. Bij Playhood ontdek je een variatie aan gerechten die met families, gezondheid en kwaliteit in gedachten zijn gemaakt. De samenwerking met The BREDA Group die een geweldige reputatie heeft in de Amsterdamse restaurantwereld, zorgt ervoor dat de menukaart eruit springt. Samen hebben ze een menu samengesteld met eenvoudige, lekkere en gezonde keuzes.

Playhood is een innovatieve speelplek  waar kids spelenderwijs leren. Beleef verschillende werelden in de Hood en ontdek de verborgen talenten van je kleine. Ga naar Playhood voor een onvergetelijke speelervaring!

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele uren voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen t/m 12 maanden hebben gratis toegang, hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Je kunt de ANWB tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Playhood is geschikt voor mindervaliden.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan, hulphonden mogen wel mee naar binnen.
  • Kom je met de auto? Kijk hier voor de parkeermogelijkheden.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.