Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Play-In Utrecht

10% korting

Play-In Utrecht is een Adventure Park met 6000m² vol plezier voor jong en oud.

Play-In Utrecht

Adventure Park Play-In bestaat uit een Indoor Speelparadijs voor kinderen, een Trampoline Park, Klimmuren, een Escape Room Cube, een Arcadehal een Virtual Reality zone en de Urban Crazy Minigolf. Er bevindt zich nog een Beachbar en een op 5 meter hoog gelegen Skybar met terrras, waarvandaan je een uitzicht hebt op de activiteiten. 

Arcadehal

Herbeleef de tijden van een jaren 80 Arcadehal, maar dan in een nieuw jasje. Waan je in een gamehal van retro en moderne games. Denk aan de Stern Pinball machines, buttonbashers, shooters, vechtspellen, dansspellen, muziekspellen, pooltafels en airhockeytafels. 

Trampoline Park

Het Trampoline Park is zo ingericht dat er ruimte is voor kinderen, tieners, volwassenen, ervaren en onervaren jumpers. Er is genoeg te beleven; spring van trampoline naar trampoline, show kunsten op de highperformance trampolines, speel een potje dodgeball, loop tegen de muren op met walltrampolines, balanceer op evenwichtsbalken, laat je van de High tower vallen in een reusachtige airbag of verdwijn in een bad vol schuimblokken. 

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Play-In Utrecht voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • De Arcadehal is toegankelijk voor personen vanaf 8 jaar.
  • Het Trampoline Park is toegankelijk voor personen vanaf 6 jaar.
  • De ANWB tickets zijn niet geldig in de schoolvakanties, m.u.v. de zomervakantie.
  • De ANWB tickets zijn niet geldig i.c.m. kinderfeestjes.
  • Je kunt de tickets die je na het reserveren bij Play-In Utrecht ontvangt, laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Play-In Utrecht is gedeeltelijk toegankelijk voor mindervaliden. Kids Paradise, de Arcadehal, VR en de Escape Room zijn toegankelijk voor mindervaliden.  
  • Huisdieren zijn niet toegestaan bij Play-In Utrecht.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Play-In Utrecht te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet. 

Let op: tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.