Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

BillyBird Park Hemelrijk

Tot € 4,50 korting

Dankzij de combinatie van binnen- en buiten plezier is een uitje bij BillyBird Park Hemelrijk 365 dagen per jaar een succes.

BillyBird Park Hemelrijk

Dankzij de combinatie van binnen- en buiten plezier is een uitje bij BillyBird Park Hemelrijk 365 dagen per jaar een succes.

Buiten is het deels overdekte Kinderland. Dit overzichtelijke en omheinde gebied heeft maar één toegang en staat vol met attracties zoals o.a. het Speelcircus, botsauto’s, air trampolines en de helikopters.

Binnen kunnen kinderen zich uitleven in Zeeroversland. Klim en klauter door deze enorme binnenspeeltuin vol met glijbanen, klimtoestellen, springkussens, ballenbakken en bouwblokken. Wat dacht je van de nieuwe overdekte Ballenfabriek? Een attractie vol ballen en speeltoestellen.

Ontdek een compleet nieuw speelgebied, Ruig! Je kunt op touwbruggen balanceren, de hoogte opzoeken in klimnetten en spelen met grote ballen. Daarnaast vind je hier de SaltoSwing, de 360 graden schommel.

Actievelingen kunnen zich uitleven op Klimberg Hemelaya. Wandel en klim deze 15 meter hoge berg op en geniet van een mooi uitzicht over het hele park. Maak een spectaculaire rit in de achtbaan en raas vervolgens van bootjesglijbaan Splash!

Of kom de hindernisbaan in het water trotseren! Het AquaFunPark is de ideale uitbreiding op een leuk dagje uit. Je kunt 45 minuten lang springen, klimmen of laat je de lucht in schieten door op de blob te springen. Het AquaFunPark kost voor daggasten 7,50 euro en leden 4 euro.

De avonturiers kunnen in de Oervallei op zoek naar fossielen en goud en swingen op de reuze schommel van 11 meter hoog

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij BillyBird Park Hemelrijk voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. 
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Ligt je gewenste bezoekmoment na 7 dagen vanaf vandaag gerekend, adviseren wij je om je tickets rechtstreeks bij BillyBird Park Hemelrijk te bestellen omdat er dan een hogere korting van toepassing is.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of voor te reserveren.
  • Je kunt de Billybird Hemelrijk tickets (die je na het reserveren hebt ontvangen) laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Klik op de gewenste datum waarop je een bezoek wil brengen aan BillyBird Park Hemelrijk. De tickets incl. prijzen die bij deze datum horen, worden nu zichtbaar. Deze tickets zijn geldig op alle data die met de desbetreffende kleur worden aangeduid op de kalender. Het ticket is dus niet alleen geldig op de aangeklikte datum.
  • Billybird Park Hemelrijk is toegankelijk voor mindervaliden. Klik hier voor meer informatie.
  • Honden zijn niet toegestaan, hulphonden mogen wel mee het park in,
  • BillyBird Park Hemelrijk beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je betaald parkeren. Tickets kosten € 5,- en zijn verkrijgbaar bij de kassa’s.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.