Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

BillyBird Park Hemelrijk

Dankzij de combinatie van binnen- en buiten plezier is een uitje bij BillyBird Park Hemelrijk 365 dagen per jaar een succes.

BillyBird Park Hemelrijk

Dankzij de combinatie van binnen- en buiten plezier is een uitje bij BillyBird Park Hemelrijk 365 dagen per jaar een succes.

Buiten is het deels overdekte Kinderland. Dit overzichtelijke en omheinde gebied heeft maar één toegang en staat vol attracties zoals o.a. het Speelcircus, botsauto’s, air trampolines en de helikopters.

Binnen kunnen kinderen zich uitleven in Zeeroversland. Klim en klauter door deze enorme binnenspeeltuin vol met glijbanen, klimtoestellen, springkussens, ballenbakken en bouwblokken. Wat dacht je van de nieuwe overdekte Ballenfabriek? Een attractie vol ballen en speeltoestellen.

Ontdek een compleet nieuw speelgebied, Ruig! Je kunt op touwbruggen balanceren, de hoogte opzoeken in klimnetten en spelen met grote ballen. Daarnaast vind je hier de SaltoSwing, de 360 graden schommel.

Actievelingen kunnen zich uitleven op Klimberg Hemelaya. Wandel en klim deze 15 meter hoge berg op en geniet van een adembenemend uitzicht over het hele park. Maak een spectaculaire rit in de achtbaan en raas vervolgens van bootjesglijbaan Splash!

Kom vanaf nu ook onze hindernisbaan in het water trotseren! Het AquaFunPark is de ideale uitbreiding op een leuk dagje uit. Je kunt 45 minuten lang springen, klimmen of laat je de lucht in schieten door op de blob te springen. Het AquaFunPark kost voor daggasten 7,50 euro en leden slechts 4 euro.

De avonturiers kunnen in de Oervallei op zoek naar fossielen en goud en swingen op de reuze schommel van 11 meter hoog