Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

SnowWorld Zoetermeer

Beleef het ultieme wintersportgevoel in eigen land bij SnowWorld Zoetermeer.

Brede pistes, professionele skiliften en altijd kraakverse sneeuw, daarvoor moet je bij SnowWorld  zijn! Hier vind je 365 dagen per jaar wintersportplezier in Nederland. Met een bezoek aan SnowWorld Zoetermeer ben je absoluut een hele mooie ervaring rijker! SnowWorld biedt je de mogelijkheid om het wintersportgevoel in eigen land te ervaren. Jong of oud, beginnend of gevorderd. Iedereen is welkom.

Met vier pistes, de steilste indoorpiste van Europa en 10 skiliften biedt SnowWorld Zoetermeer een unieke beleving op echte sneeuw. Even pauze tijdens het skiën? De Skybar op 80 meter hoogte is perfect om even bij te komen, met een prachtig uitzicht!

In het wintersportdorp kun je niet alleen sportief bezig zijn in de sneeuw en jezelf voorbereiden op de wintersportvakantie, maar ook lekker shoppen bij Duijvenstein  en heerlijk dineren bij een van de drie restaurants die SnowWorld Zoetermeer rijk is. Ook een bruisende après-ski behoort tot één van de activiteiten om het wintersportgevoel compleet te maken.