Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Racesquare Alkmaar

Kom racen in de high end Formule 1 simulatoren van Racesquare Alkmaar!

Formule 1 race experience

Bij Racesquare Alkmaar simuleer je een Formule 1 race na in de high end F1 simulatoren. De simulatoren zijn samengesteld met de beste techniek, om de F1 experience volledig over te brengen. Tijdens de race experience rijd je een volledig Formule 1 weekend! Je start met training om de baan te leren kennen. Daarna probeer je tijdens de kwalificatie de snelste tijd neer te zetten en ten slotte laat je aan iedereen zien hoe snel je bent in de race. Misschien zelfs wel P1?

Of je nu alleen of samen F1 komt racen in Alkmaar, een stoel reserveert of een hele race square; je eigen volledige grid. Het is allemaal mogelijk bij Racesquare Alkmaar.

Op eigen niveau

Bij Racesquare Alkmaar houden ze rekening met iedereen. Afhankelijk van je niveau kun je besluiten welke soort race je gaat rijden. Zo heb je de soft race voor de beginners, de medium race voor de regulars en hard voor de echte professionals. De verschillende stijlen zijn verschillend in niveau maar ook in opbouw. Zo kun je bij medium en hard niet alleen in zonnig weer, maar ook in de regen rijden. Echt Hollands! Liever niet zelf ook nog schakelen? Dat kan geregeld worden!