Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Puzzeluitje

Tot € 3,- korting

Ontdek het prachtige Nederland met een oergezellige puzzeltocht langs de mooiste stadjes, over smalle weggetjes en door prachtige natuur.

Het uitje dat altijd kan! Ontdek het prachtige Nederland met een oergezellige puzzeltocht langs de mooiste stadjes, over smalle weggetjes en door prachtige natuur. Bestellen en meteen op pad, een heerlijk dagje uit voor jong en oud!

Meer dan 50 auto-, fiets- en wandelpuzzeltochten

Ga op pad met je vrienden, familie of collega's met een superleuk puzzeluitje. Het aanbod bestaat uit meer dan 50 auto-, fiets- en wandelpuzzeltochten door heel Nederland. Een ruim aanbod voor leuke dagjes uit!

Zoek foto's en los puzzels en raadsels op

Bestel nu je voucher met korting via de ANWB en ga er lekker op uit wanneer jij dat wilt. Bezoek een leuke stad en ga op zoek naar foto’s in de wandelpuzzeltocht. Stap op de fiets en los allerlei puzzels en raadsels op om zo je route te vinden. Liever een puzzelrit met de auto? Kies voor een route langs prachtige kastelen of stoere forten en navigeer met het bolletje pijltje systeem door de mooiste dorpjes en over smalle weggetjes. Ga op zoek naar de bingo foto’s en antwoorden op vragen over de route. Bij de autopuzzeltocht kies je voor een route met een app of een (papieren) roadbook.

Ontdek nieuwe plekjes met één van de bijzondere puzzeltochten op een unieke manier. Maak nieuwe herinneringen tijdens een familiedag, een teamuitje, een vriendinnenweekend of kinderfeestje!

Let op: ticket is pas geldig na inwisselen reserveringscode via website Puzzeluitje

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code verkrijg je een roadbook of een inlogcode voor de app van Puzzeluitje. Klik op de volgende link om je reserveringscode in te wisselen: inwisselen.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je dit doet. Wissel je code zo spoedig mogelijk in na aanschaf van het ANWB-ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Het ticket is niet per persoon, maar per auto/team/groep. Je kunt er dus met meerdere mensen gebruik van maken.
  • Je kunt na inwisselen van je reserveercode direct gebruikmaken van dit uitje. Let wel op dat de de code te gebruiken is t/m 31 december 2024.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.