Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Klimbos Ruurlo

Tot € 2,- korting

Spannend en verrassend: het avontuurlijkste uitje in het bos met vooral veel plezier!

In Ruurlo is gevestigd: Klimbos Ruurlo. Een plek vol verrassingen: je vindt een speelparadijs met avonturen voor jong en oud! Via uitdagende bruggen en netten, stevige lianen en te gekke tokkelbanen, beleef je een waanzinnig avontuur. Duik een middag de natuur in en bepaal zelf hoe hoog je wilt gaan! En nu heeft het Junior bos 3 oranje routes, een echte uitdaging, niet alleen voor jonge klimmers maar ook als volwassene kan je met een junior ticket genieten van deze route.

Alle routes zijn vakkundig ontwikkeld met hoogwaardig materiaal. Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Je klimt in Ruurlo met een continue zekersysteem waardoor je veilig zelfstandig kan klimmen. Alles is TÜV-gecertificeerd.

Dit klimbos heeft acht verschillende routes waarbij het niveau en de hoogtes verschillen per route. Het perfecte uitje voor jong en oud! Je kunt al vanaf 6 jaar komen klimmen en starten met de oranje routes, ideaal om mee te beginnen als je het een beetje spannend vindt. 
Na afloop kun je genieten van een ijsje of een lekkere pannenkoek bij het ernaast gelegen restaurant De Heikamp.

Klimbos Nederland

Klimbos Nederland is te vinden op 5 unieke locaties in Nederland. Er is er altijd wel ééntje bij jou in de buurt. Ontdek hoe leuk en spannend een bos kan zijn! 
Bekijk het volledige aanbod van Klimbos Nederland

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele uren voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Je hoeft alleen tickets aan te schaffen voor klimmers. Als je alleen komt kijken, hoef je geen ticket aan te schaffen.
  • Je dient 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn.
  • Op de dag van je bezoek kan je je aanmelden met de naam waarop je de reservering hebt geplaatst.
  • Je moet minimaal 6 jaar zijn en een minimale lengte hebben van 1.20m. Voor personen tussen de 1.20m en 1.40m zijn er 4 routes beschikbaar. Voor personen vanaf 1.40m zijn er 10 routes beschikbaar
  • Met dit ticket mag je 3 uur klimmen, dit is inclusief de instructie van 30 minuten.
  • Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.
  • Download De Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.