Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Klimbos Lage Vuursche

Tot € 2,- korting

Klimbos Lage Vuursche is een waar klimparadijs!

Vlakbij Baarn, gelegen in een bosrijke omgeving op de Utrechtse Heuvelrug, vind je Klimbos Lage Vuursche. Uniek aan deze locatie is de tokkelroute over een enorme natuurlijk gevormde kuil. Een bijzondere ervaring om daaroverheen te zweven!

Via uitdagende bruggen en netten, stevige lianen en te gekke tokkelbanen, beleef je een waanzinnig avontuur, midden in de natuur. Alle routes zijn vakkundig ontwikkeld met hoogwaardig materiaal. Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Je klimt in Lage Vuursche met een continue zekersysteem waardoor je veilig zelfstandig kan klimmen. Alles is TÜV-gecertificeerd.

Dit klimbos heeft elf verschillende routes waarbij het niveau en de hoogtes verschillen per route. De routes lopen op in moeilijkheidsgraad en hoogtes van 2 tot maar liefst 22,5 meter! Je hebt 3 uur om te klimmen en dus genoeg tijd om je helemaal uit te leven.

Ben jij een echte daredevil? Volg dan de grijze route en beleef de ultieme adrenalinekick: maak een vrije val en beland met de bungee in een gigantisch net!

Nationale Klimbosdag

Op zaterdag 23 maart vindt de 2e editie van Nationale Klimbosdag plaats. Op deze bijzondere dag roepen de Nederlandse klimbossen iedereen, jong en oud, op om te genieten van het bos. Daarnaast wordt er met Nationale Klimbosdag aandacht gevraagd voor de natuur. Voor elk verkocht ticket wordt €1 gedoneerd aan Trees for All, waarmee bomen worden geplant in gebieden waar dit hard nodig is. Het avontuur aangaan in het klimbos én een steentje bijdragen aan een bosrijkere wereld kan op Nationale Klimbosdag voor maar €17,50. Klik hier om tickets te bestellen. Meer informatie? Bekijk de website.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Als je alleen wilt komen kijken, dan hoef je niet te reserveren en dus ook niet te betalen.
  • Klimmen kan vanaf 6 jaar en met een minimale lengte van 1.20m. Voor personen tussen de 1.20m en 1.40m zijn er 4 routes beschikbaar. Voor personen vanaf 1.40m zijn er 10 routes beschikbaar.
  • Met een ticket mag je 3 uur klimmen, dit is inclusief de verplichte veiligheidsinstructie van 30 minuten.
  • Op de dag van je bezoek kan je je aanmelden met de naam waarop je de reservering hebt geplaatst. Zorg ervoor dat je 15 minuten van tevoren aanwezig bent. 
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Klimbos Nederland

Klimbos Nederland is te vinden op 5 unieke locaties in Nederland. Er is er altijd wel ééntje bij jou in de buurt. Ontdek hoe leuk en spannend een bos kan zijn! Bekijk het volledige aanbod van Klimbos Nederland

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.