Naar artikel

Klimbos Ermelo

Midden op de Veluwe, 9 klimparcoursen, alles in veilige omstandigheden.

Klimbos Ermelo

Klimbos Ermelo is al 15 jaar lang een begrip op de Veluwe. Van een speciaal kidsparcours tot het zwaarste parcours van Nederland! Klimbos Ermelo heeft voor iedereen (vanaf 1.00m) de juiste uitdaging verspreid over 9 spectaculaire parcoursen. Nieuw dit jaar is het parcours “The Falcon”, een parcours met een 70 meter lange zipline over de weg en hindernissen over de parkeerplaats.

Door Klimbos Ermelo loopt een permanente veiligheidskabel waar je altijd aan vastzit, vanaf het moment dat je de vaste grond verlaat tot je hier weer op terug komt. Je kan dus boven in de bomen nooit los komen te staan. Door het permanente veiligheidssysteem is het niet nodig dat er volwassen meeklimmen met de kinderen. De begeleiding wordt vanaf de grond verzorgd en waar nodig kan er bovenin geholpen worden. 

Parcoursen

Klimbos Ermelo beschikt over 9 klimparcoursen welke oplopen in hoogte en moeilijkheidsgraad. Het eerste parcours start op een hoogte van 2 meter tot aan het hoogste parcours van 12 meter. Dit betekent dat er voor zowel de beginnende klimmer met wellicht wat hoogtevrees en de gevorderde durfal het perfecte parcours aanwezig is.

Kinderen van 1.00 tot 1.20m kunnen zich uitleven in Ape Town. Dit parcours bestaat uit 11 hindernissen waar kinderen vrij kunnen klimmen. 

Klimbos Nederland

Klimbos Nederland is te vinden op 5 unieke locaties in Nederland. Er is er altijd wel ééntje bij jou in de buurt. Ontdek hoe leuk en spannend een bos kan zijn! 
Bekijk het volledige aanbod van Klimbos Nederland