Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Klimbos Dordrecht

Tot € 2,- korting

Ontdek 7 spannende routes elk verschillend in hoogte en moeilijkheidsgraad.

Geniet van het mooie natuurgebied en spot een bever! In de Biesbosch ligt Klimbos Dordrecht met maar liefst 7 routes. Een tokkelroute, moeilijke overgangen en grote netten. Kies zelf je klimroute en bepaal hoe hoog je wil gaan. Een plek vol verrassingen:  avonturen voor jong en oud! 

Alle routes zijn vakkundig ontwikkeld met hoogwaardig materiaal. Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Je klimt in Dordrecht met een continue zekersysteem waardoor je veilig zelfstandig kan klimmen. Alles is TÜV-gecertificeerd.

Dit klimbos heeft zeven verschillende routes waarbij het niveau en de hoogtes verschillen per route. Het perfecte uitje voor jong en oud! Je kunt al vanaf 6 jaar komen klimmen en starten met de oranje routes. Deze zijn ideaal om mee te beginnen als je het een beetje spannend vindt. 

Kinderfeestje Klimbos Dordrecht

Kies voor een feestje in het Klimbos. Ga samen met je vriendjes en vriendinnetjes de bomen in en klim tot grote hoogtes. Een dag om nooit meer te vergeten! Een klimfeest kan vanaf 5 kinderen en is inclusief ranja, klimdiploma en een cadeautje voor de jarige. Je klimt zelfstandig, maar samen met je vriendjes en vriendinnetjes. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • In verband met het juist kunnen uitvoeren van dienstverlening vanuit Klimbos Dordrecht, verstrekt de ANWB bij het aanschaffen van de tickets de volgende persoonsgegevens aan Klimbos Dordrecht: naam, e-mailadres en telefoonnummer. Deze worden binnen een maand na de geplande bezoekdatum verwijderd.
  • Als je alleen wilt komen kijken, dan hoef je niet te reserveren en dus ook niet te betalen.
  • Klimmen kan vanaf 6 jaar en met een minimale lengte van 1.20m. Voor personen tussen de 1.20m en 1.40m zijn er 3 routes beschikbaar. Voor personen vanaf 1.40m zijn er 7 routes beschikbaar.
  • Met een ticket mag je 3 uur klimmen, dit is inclusief de verplichte veiligheidsinstructie van 30 minuten.
  • Op de dag van je bezoek kan je je aanmelden met de naam waarop je de reservering hebt geplaatst. Zorg ervoor dat je 15 minuten van tevoren aanwezig bent. 
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Klimbos Nederland

Klimbos Nederland is te vinden op 5 unieke locaties in Nederland. Er is er altijd wel ééntje bij jou in de buurt. Ontdek hoe leuk en spannend een bos kan zijn! Bekijk het volledige aanbod van Klimbos Nederland

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.