Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Klimbos Bergen op Zoom

Tot € 2,- korting

Ben je klaar voor actie in de natuur? In Klimbos Bergen op Zoom is er voor jong en oud uitdaging genoeg!

Een tokkelroute, moeilijke overgangen, grote netten, een vrije val, het is er allemaal! Kies zelf een klimroute en bepaal hoe hoog je wil gaan. Kom samen klimmen en beleef het meest uitdagende dagje uit!

Alle routes zijn vakkundig ontwikkeld met hoogwaardig materiaal. Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Je klimt in Bergen op Zoom met een continu zekersysteem waardoor je veilig zelfstandig kan klimmen. Alles is TÜV-gecertificeerd.

Het Klimbos in natuurgebied Brabantse Wal heeft een nieuwe route erbij gekregen en daarbij komt het totaal op 10 klimroutes waarvan 4 junior en 6 reguliere routes. Het niveau en de hoogtes verschillen per route. Hierdoor is het een leuk uitje voor jong en oud! Je kunt al vanaf 6 jaar komen klimmen en starten met de 3 junior routes op 3 tot 4 meter hoogte. Let op, het kind moet hiervoor een lengte van minimaal 1.20m hebben.

Ben je 1.40 meter of langer, dan kan je ook gebruik maken van de andere klimroutes. De hoogste route gaat zelfs tot 14 meter. En wat dacht je van de uitdaging bij de Bungee en Vrije Val? Super tof!

Ga je samen met je kind in het juniorbos klimmen, dan kan jij ook klimmen met een juniorticket.

Een bezoek aan Klimbos Bergen op Zoom duurt ongeveer 3 uur, inclusief instructie. Na afloop kun je genieten van een drankje of een ijsje bij het ernaast gelegen Brasserie Bozlust. Het Klimbos is gelegen in een openbaar bos. Je kunt er dus gewoon door heen wandelen en fietsen.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Als je alleen wilt komen kijken, dan hoef je niet te reserveren en dus ook niet te betalen.
  • Klimmen kan vanaf 6 jaar en met een minimale lengte van 1.20m. Voor personen tussen de 1.20m en 1.40m zijn er 3 routes beschikbaar. Voor personen vanaf 1.40m zijn er 9 routes beschikbaar.
  • Met een ticket mag je 3 uur klimmen, dit is inclusief de verplichte veiligheidsinstructie van 30 minuten.
  • Op de dag van je bezoek kan je je aanmelden met de naam waarop je de reservering hebt geplaatst. Zorg ervoor dat je 15 minuten van tevoren aanwezig bent. 
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Klimbos Nederland

Klimbos Nederland is te vinden op 5 unieke locaties in Nederland. Er is er altijd wel ééntje bij jou in de buurt. Ontdek hoe leuk en spannend een bos kan zijn! Bekijk het volledige aanbod van Klimbos Nederland

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.