Naar artikel

Klimbos Brabantse Wal

Tot € 2,- korting

Een waanzinnig avontuur, midden in de natuur, met te gekke tokkelbanen, netten, lianen en uitdagende bruggen: dit alles en nog veel meer vind je in Klimbos Brabantse Wal.

Via uitdagende bruggen en netten, stevige lianen en te gekke tokkelbanen, beleef je een waanzinnig avontuur, midden in de natuur. Dit klimbos is echt een dynamisch bos. Alle routes zijn vakkundig ontwikkeld met hoogwaardig materiaal. Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Je klimt met een continue zekersysteem waardoor je veilig zelfstandig kan klimmen. Alles is TÜV-gecertificeerd.

Dit klimbos heeft acht verschillende routes waarbij het niveau en de hoogtes verschillen per route. Hierdoor is het een leuk uitje voor jong en oud! Dit jaar is er een nieuwe junior route toegevoegd, met leuke elementen. Je klimt tot maximaal 6 meter hoogte. Deze uitdaging is niet alleen voor jonge klimmers, ook als volwassene kan je met een junior ticket genieten van deze route. 

Uitgeklommen? Na afloop kun je genieten van een drankje of een ijsje bij het ernaast gelegen Brasserie Bosluzt.

Klimbos Nederland

Klimbos Nederland is te vinden op 5 unieke locaties in Nederland. Er is er altijd wel ééntje bij jou in de buurt. Ontdek hoe leuk en spannend een bos kan zijn! Wij bieden tickets met korting aan voor de diverse locaties van de klimbossen.
Bekijk het volledige aanbod van Klimbos Nederland

Aanvullende informatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • In verband met het juist kunnen uitvoeren van dienstverlening vanuit Klimbos Brabantse Wal, verstrekt de ANWB bij het aanschaffen van de tickets de volgende persoonsgegevens aan Klimbos Brabantse Wal: naam, e-mailadres en telefoonnummer. Deze worden binnen een maand na de geplande bezoekdatum verwijderd.
  • Als je alleen wilt komen kijken, dan hoef je niet te reserveren en dus ook niet te betalen.
  • Klimmen kan vanaf 6 jaar en met een minimale lengte van 1.20m. Voor personen tussen de 1.20m en 1.40m zijn er 3 routes beschikbaar. Voor personen vanaf 1.40m zijn er 9 routes beschikbaar.
  • Met een ticket mag je 3 uur klimmen, dit is inclusief de verplichte veiligheidsinstructie van 30 minuten.
  • Op de dag van je bezoek kan je je aanmelden met de naam waarop je de reservering hebt geplaatst. Zorg ervoor dat je 15 minuten van tevoren aanwezig bent. 
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Klimbos Brabantse Wal te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.