Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Ben jij een echte durfal? Ga dan de uitdaging aan in dit avontuurlijke klimbos!

Dit klimbos ligt te midden van het Paasloërbos tussen de recreatiebedrijven Camping Krolsbergen, Recreatiecentrum de Eikenhof en Villapark de Weerribben.

Het klimbos beschikt over vier verschillende parcours met totaal 51 verschillende hindernissen, 697 meter aan parcoursen tot maar liefst negen meter hoog! De vier parcours zijn zo aangelegd dat zowel de beginnende- als gevorderde klauteraars hier van een bijzondere ervaring kunnen genieten.

Al klimmend en klauterend beweeg je je voort door de toppen van de bomen, waarbij je verschillende hindernissen moet trotseren. En dit is vaak moeilijker dan het lijkt… Van klimladders, netten, klimmuren, tonnen, touwbruggen en papagaaienbalken tot aan kabelbaan waaraan je 100 meter verder roetsjt. Maar ook voor de ‘niet-klimmers’ is er genoeg dit beleven in en rondom dit klimbos. Ook zijn er fitness apparaten, een avontuurlijkpad ‘Kevertje Kees’ voor de allerkleinsten, een kabelbaan en een free run parcours!

De minimale lengte is 1.30 meter. Maximale lichaamsgewicht is 130 kg. Je dient van te voren een reservering te plaatsen via info@klimbos-overijssel.nl of 06 - 2227 4885.