Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Klimbos Apeldoorn

Tot € 2,- euro korting

Wie wil er nu niet klimmen in een écht klimbos? Tokkelen, grote netten en moeilijke overgangen, het is er allemaal!

Midden op de Veluwe in Apeldoorn, vlakbij de Apenheul, vind je Klimbos Apeldoorn. Wie weet kom je op de mooie wandelroute op weg naar het klimbos wel herten of wilde zwijnen tegen! In dit klimbos zijn maar liefst 10 routes voor jong en oud.  Plezier en avontuur, een tokkelroute, uitdagende bruggen, stevige lianen, grote netten, en je kiest zelf jouw route en hoe hoog je wilt gaan.

Alle routes zijn vakkundig ontwikkeld met hoogwaardig materiaal. Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Je klimt in Apeldoorn met een continue zekersysteem waardoor je veilig zelfstandig kan klimmen. Alles is TÜV-gecertificeerd.

Klimmen kan al vanaf 6 jaar en een minimale lengte van 1.20m. Je begint dat op de juniorroutes (oranje routes). Ben je 1.40m of langer, probeer dan ook de andere klimparcours. Kom je samen met je kind klimmen en ga je alleen de oranje routes klimmen? Dan kan je als volwassene ook een juniorticket aanschaffen.

Klimbos Nederland

Klimbos Nederland is te vinden op 5 unieke locaties in Nederland. Er is er altijd wel ééntje bij jou in de buurt. Ontdek hoe leuk en spannend een bos kan zijn! 
Bekijk het volledige aanbod van Klimbos Nederland

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele uren voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Je hoeft alleen tickets aan te schaffen voor klimmers. Als je alleen komt kijken, hoef je geen ticket aan te schaffen.
  • Je dient 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn.
  • Op de dag van je bezoek kan je je aanmelden met de naam waarop je de reservering hebt geplaatst.
  • Je moet minimaal 6 jaar zijn en een minimale lengte hebben van 1.20m. Voor personen tussen de 1.20m en 1.40m zijn er 4 routes beschikbaar. Voor personen vanaf 1.40m zijn er 10 routes beschikbaar
  • Met dit ticket mag je 3 uur klimmen, dit is inclusief de instructie van 30 minuten.
  • Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.
  • Download De Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.