Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Joytime Klimpark en Outdoor Belevingspark

Tot € 3,- korting

In het hart van Drenthe wacht een wereld vol avontuur en plezier: het Belevingspark van Joytime in Grolloo!

Joytime Klimpark en Outdoor Belevingspark

Prachtig gelegen bij recreatieplas De Kleine Moere in Grolloo vind je Joytime Vrijetijdsactiviteiten met het Outdoor Belevingspark, Klimpark Outdoor Grolloo en Joytime Groepsactiviteiten. Tevens een strandpaviljoen met ruime terrassen. 

Het activiteitenaanbod is geschikt voor zowel groepen als de individuele bezoeker. Bedrijfsuitjes, familiedag, schoolreisjes, kinder- of vrijgezellenfeestjes, maar ook verenigingen en jeugdgroepen beleven er een mooie dag. Wil je met je gezin, vriendengroep, je partner of zelfs alleen iets leuks en actiefs gaan doen? Ook dat kan!

Outdoor Belevingspark: Uniek in Nederland!

In het Outdoor Belevingspark worden de standaard Outdoor activiteiten op een belevenisvolle manier aangeboden. Boogschieten zoals je het nog niet kent. Het gaat niet alleen meer om het raken van de roos. Boogschieten is van een activiteit veranderd in een beleving. Ook is er een serie van 8 uitdagende klimwanden met een traditionele klimwand, maar ook bijzondere vormen, uitsparingen en een duel wand. Verder de hindernis en survivalbaan, een rondje op het ATB parcours of diverse tochten in de mooie bossen van Grolloo en omgeving. Geo Caching, letterboxen, kompasloop en klootschieten. Nog meer mogelijkheden vind je op de website. Gegarandeerd: Van jong tot oud, voor elk wat wils!

Klimpark Outdoor Grolloo

Dit prachtige Klimbos is gelegen op een absoluut unieke plek. Rondom en op recreatieplas De Kleine Moere vind je maar liefst 6 parkoersen tussen de 2 en 10 meter hoogte met 76 hindernissen en totaal 725 meter kabelbaan. De langste kabelbaan is 200 meter lang en gaat vanaf 10 meter hoogte bijna volledig over het water. Klimmen bij Outdoor Grolloo biedt een uitdaging, plezier, avontuur en een gegarandeerde adrenalinekick.

Wij bieden momenteel drie verschillende tickets aan voor Joytime Klimpark en Outdoor Belevingspark:

 • Klimpark tickets: € 2,- korting – geldig voor toegang tot het Klimpark en een bezoek op de gekozen datum en tijd t/m 31 oktober 2024
 • Belevingspark tickets: Tot € 2,- korting – geldig voor toegang tot het Belevingspark en een bezoek op de gekozen datum en tijd t/m 31 oktober 2024
 • Combi Klimpark + Belevingspark tickets: € 3,- korting – geldig voor toegang tot zowel het Klimpark als Belevingspark en een bezoek op de gekozen datum en tijd t/m 31 oktober 2024

Aanvullende ticketinformatie

 • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele uren voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
 • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
 • Het Klimpark is toegankelijk (voor meeklimmen) voor kinderen vanaf 8 jaar én vanaf een lengte van 1.30 m. Kijk op de website van Joytme voor meer informatie over toegankelijkheid, lengte en leeftijd.
 • De tickets moeten geprint worden meegenomen.
 • In het Klimpark en Belevingspark zijn zandpaden. Deze zijn afhankelijk van het weer beperkt toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
 • Honden mogen aangelijnd mee naar het klimpark of belevingspark. 
 • Parkeren kan gratis langs de toegangsweg. Parkeren aan de doorgaande weg is niet toegestaan (parkeerverbod).
 • Kinderen van 8 t/m 10 jaar moeten in het Klimpark worden begeleid door een mee klimmende volwassene. Bij kinderen van 11 en 12 jaar die willen gaan klimmen moet er een volwassene in het klimpark aanwezig zijn. De minimale lengte in het grote klimpark is 1.30 m.
 • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.