Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Indoor Skydive Roosendaal

Indoor Skydive Roosendaal - You can fly!

Bij Indoor Skydive Roosendaal beleef je het unieke gevoel van een ‘vrije val’ ervaring zonder dat je hiervoor uit een vliegtuig hoeft te springen. Je zweeft namelijk puur op de kracht van de wind! Tijdens jouw indoor skydive sessie sta je altijd onder begeleiding van een professionele instructeur. Dit zorgt ervoor dat echt iedereen, van jong tot oud, deze unieke ervaring kan beleven.

Ben jij klaar om te indoor skydiven? Kom naar Indoor Skydive Roosendaal voor deze onvergetelijke ervaring. Zweef op de kracht van de wind, laat de adrenaline door je lijf gieren en geniet van het moment!

Indoor Skydiven met Virtual Reality

Indoor Skydive Roosendaal is de eerste én enige plek in de Benelux waar je terecht kunt voor Indoor Skydive VR. Bij indoor skydiven in een windtunnel ervaar je in een veilige en gecontroleerde omgeving het gevoel van een vrije val vanuit een vliegtuig. Combineer dit met virtual reality en je krijgt de meest realistische skydive ervaring die je indoor kunt beleven! Je vóelt niet alleen hoe het is om uit een vliegtuig te springen, je zíet het nu ook door middel van de VR-bril! En dat boven de mooiste bestemmingen van de wereld. Je kunt kiezen uit diverse wereldbestemmingen die we regelmatig vernieuwen, zoals Dubai, Hawaii, de Algarve en Texel.