Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

E-Chopper Deventer

€ 5,- korting

Verken de stad Deventer op een unieke manier met het huren van een E-Chopper!

E-Chopper huren in Deventer: Verken de stad op een unieke manier

Ben je op zoek naar een unieke en milieuvriendelijke manier om Deventer en omgeving te verkennen? Dan is een E-Chopper huren de perfecte keuze! E-Chopper Deventer biedt je de mogelijkheid om een E-Chopper te huren voor een onvergetelijk avontuur in en rondom Deventer. Of je nu een dagje eropuit wilt met vrienden, een gezellig uitje met familie plant of een bedrijfsuitje wilt organiseren, de E-Choppers zorgen voor een leuke en bijzondere ervaring.

Comfortabel en gebruiksvriendelijk

De E-Choppers zijn ontworpen met comfort en gebruiksgemak in gedachten. Ze zijn geschikt voor zowel ervaren bestuurders als beginners. Dankzij het ergonomische ontwerp en de eenvoudige bediening zul je je snel op je gemak voelen. De choppers zijn uitgerust met comfortabele zitplaatsen en verstelbare sturen voor een ontspannen en plezierige rit.

Ontdek Deventer op jouw eigen tempo

Door een E-Chopper te huren heb je de vrijheid om Deventer op jouw eigen tempo te verkennen. Cruise door de pittoreske straatjes, bewonder de historische architectuur en geniet van de levendige sfeer. De elektrische aandrijving van de chopper zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt genieten van al het moois dat Deventer te bieden heeft. Stop onderweg bij bezienswaardigheden en geniet van de prachtige natuurlijke omgeving. Ook kun je genieten van de mooie wegen langs de IJssel en de dorpjes om Deventer heen!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een barcode met daaronder een reserveringsnummer (beginnend met 'ANWB'). Met dit nummer dien je een reservering te maken bij E-Chopper Deventer voor een gewenste bezoekdatum. Dit doe je per email via info@echopperdeventer.nl of telefonisch via 0570240055.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Let op: Voor het huren van een E-Chopper gelden enkele voorwaarden. De bestuurder moet minimaal 16 jaar oud zijn en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat. Daarnaast dien je een geldig identiteitsbewijs te kunnen tonen bij het ophalen van de E-Chopper. Voor meer informatie over de verhuurvoorwaarden kun je terecht op de website van E-Chopper of bij een van hun medewerkers.
  • De tickets moeten geprint worden meegenomen.
  • De tickets zijn inclusief (fiets)helm en eventueel een leuke route.
  • E-Chopper Deventer is niet toegangelijk voor mindervaliden.
  • Huisdieren zijn niet geschikt om mee te nemen op een E-Chopper.
  • E-Chopper Deventer beschikt over eigen parkeergelegenheid, daar kun je gratis parkeren. 
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.