Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Generation R Focus op 17

Gratis theoriecursus t.w.v. € 150,-*

Generation R 

Deze aanbieding is speciaal voor jou! Omdat jij één van de Generation R Focus op 17  jongeren bent, willen wij jou helpen met de kickstart van jouw rijopleiding. En deze begint met het leren, kennen en begrijpen van de theorie. Met je theoriecertificaat op zak ben je beter voorbereid op de praktijklessen, want je kent tenslotte alle regels. Meld je nu gratis aan voor theorielessen op onze vestiging in Rotterdam. 

ANWB Rijopleiding Rotterdam
Door als Rotterdams bedrijf de Rotterdamse kinderen verkeerstheorie mee te geven dragen wij verantwoordelijkheid voor de maatschappij. 
Wij willen verantwoord ondernemen en houden in onze activiteiten en processen rekening met klimaatneutraliteit, circulariteit, inclusiviteit en eerlijke ketens onder het motto:  
Geniet vandaag, je neemt niets mee, deel wat je weet en kan, en maak de wereld veiliger en beter:
nul verkeersslachtoffers, nul CO2 uitstoot, nul uitsluiting.

Inhoud theoriecursus

  • Twee zaterdagen, 8u per dag.
  • Exclusief theorie-examen. 
  • Lunch inbegrepen.
  • Klassikale lessen of online (afhankelijk van de geldende maatregelen). 

*Alleen geldig voor Generation R Focus op 17  jongeren die op bezoek zijn geweest.

*ID verplicht.

*niet overdraagbaar.

Start met je rijopleiding! 

Als je 16,5 jaar of ouder bent, dan kun je direct na de proefles je rijlessen inplannen. En blijf je je rijlessen volgen bij de ANWB Rijschool? Dan krijg je de kosten van de proefles á €35,- terug. Check ook onze huidige deal!

De proefles voor het autorijden is een onderdeel van de unieke ANWB lesmethode die wij hanteren bij onze rijschool in Rotterdam. Iedere leerling is anders en daarom stemmen wij het lesplan voor je rijbewijs af op jouw persoonlijkheid en vaardigheden. Je kunt zo bovendien onze rijschool proberen!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 45 euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Vraag een proefles voor auto aan