Open dag 2023

Maak kennis met onze rijschool en profiteer van onze tijdelijke aanbieding.

Op zoek naar de perfecte rijschool om je rijbewijs te halen? Loop eens binnen tijdens de open dagen van onze vestigingen: 20 mei in Bergen op Zoom, 27 mei in Roosendaal en 17 juni in Goes! Tijdens deze open dagen kun je gratis een rondje rijden in onze lesauto's en onze rijcoaches ontmoeten.

Speciale aanbieding

Profiteer van 20 mei t/m 30 juni alleen op deze vestigingen van een speciale aanbieding: 5 lesuren, een dagcursus theorie én het theorie-examen voor slechts €275,-! Dat is een korting van maar liefst €175 op de originele prijs.

Meld je via onderstaand formulier aan voor onze open dagen of loop binnen!

Inschrijven open dag 2023

Maak kennis met onze rijschool en profiteer van de tijdelijke scherpe aanbieding. 

 

Schrijf je nu in voor de open dag 2023

 

Hierom kies je voor een ANWB-rijschool

 1. Altijd een rijschool in de buurt: met 54 rijscholen zijn wij de grootste rijopleider van Nederland en hebben we altijd een locatie bij jou in de buurt. Afhankelijk van de rijschool werken we met een opstaplocatie of halen we je thuis op.
 2. Al onze rijcoaches zijn gecertificeerd. Dat betekent dat zij een uitgebreide opleiding hebben gevolgd om jou veilig rijles te geven.
 3. Wij hebben veel ervaring: wij bestaan inmiddels ruim 25 jaar en hebben al meer dan 150.000 duizend Nederlanders begeleid in het halen van hun rijbewijs. Onze rijcoaches stellen jou op je gemak en leren je rijskills voor het leven!
 4. Lessen van minimaal 60 minuten: tijdens een rijles rijd jij minimaal een uur. Het liefst vormen we blokken van meerdere rijlessen zodat jij écht de tijd krijgt om je skills te ontwikkelen.
 5. 100% lesgeldgarantie: ANWB staan garant voor je lesgeld. Als je rijschool hier niet aan kan voldoen, kan de ANWB je vooraf betaalde lesgeld terugbetalen of kunnen we je rijlessen aanbieden bij een van onze andere ANWB-rijscholen. Lees hier meer over!

Voorwaarden van de actie:

 • De aanbieding omvat 1 intake (t.w.v. €35,-) en 4 lessen van 60 minuten, een dagcursus theorie (klassikaal, t.w.v. €200) en een theorie-examen t.w.v. €55,-.
 • De totale waarde van deze aanbieding is €450,-. Je krijgt dus een korting van €175.
 • Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe leerlingen zonder rijervaring (in de afgelopen 3 jaar).
 • Deze aanbieding is geldig van 20 mei t/m 30 juni uitsluitend op de vestigingen Bergen op Zoom, Roosendaal en Goes.
 • Er is voor deze deal sprake van beperkte beschikbaarheid. Op = op!
 • Deze aanbieding is niet te combineren met andere aanbiedingen.
 • Tijdens de intake krijg je een lesadvies van de rijcoach. Volgens het CBR heeft een leerling gemiddeld 43 lesuur nodig om te slagen voor het praktijkexamen. Als je direct meer lessen wilt kopen, krijg je €175 korting op de totale factuur.