Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Lancia private leasen bij ANWB

Een nieuwe Lancia rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Lancia voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Lancia dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Lancia bij ANWB Private Lease

Een Lancia privé leasen met ANWB Private Lease

Het Italiaanse automerk Lancia bestaat al sinds 1906 en werd in 1969 overgenomen door Fiat. Lancia bouwde een reputatie op in de rallywereld iconische modellen zoals de Lancia Stratos en de Lancia Delta Integrale. Het merk heeft nog steeds een sterke aanhang vanwege zijn erfgoed en reputatie voor luxe en stijlvolle voertuigen.

Lancia heeft door de jaren heen verschillende modellen geproduceerd, variërend van compacte stadsauto's tot luxe sedans en sportauto's. Enkele opmerkelijke modellen zijn de Lancia Aurelia, Lancia Fulvia, Lancia Thema, Lancia Dedra en Lancia Ypsilon. Die laatste werd de laatste jaren eigenlijk alleen nog in Italië verkocht.
Nu acht Lancia de tijd rijp voor een gloednieuwe Ypsilon. Op de basis van de Opel Corsa, Peugeot 208 en veel andere B-segmenters van Stellantis komt Lancia in 2024 met een gloednieuwe, volledig elektrische Ypsilon. Maar later zullen ook (mild hybride) benzinemotoren leverbaar worden. Ook is er sprake dat er een grotere elektrische liftback met de naam Lancia Gamma in het vat zit. Daarna moet nog een nieuwe elektrische Lancia Delta volgen.

De nieuwe Lancia Ypsilon is ook verkrijgbaar via ANWB Private Lease. Je rijdt dan een bijzondere en rijk uitgeruste Lancia via private lease voor een scherp en vast bedrag per maand. Zonder bijkomende kosten aan onderhoud en reparaties of verzekering. .

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.