Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Ontdek: wat is jouw inboedel waard?

Veel mensen hebben geen idee van de waarde van hun eigen spullen. Het is goed om te checken of deze waarde nog aansluit op je inboedelverzekering. Dit is ook slim om te doen als je situatie verandert, bijvoorbeeld als je gaat samenwonen of uit elkaar gaat. Zo weet je of je een inboedelverzekering met de juiste dekking hebt.

Schat de waarde van je spullen in

Vul hieronder de vragen in en ontdek hoeveel de spullen in je woning waard zijn.

 

Wat is er verzekerd in de inboedelverzekering?

De ANWB Inboedelverzekering heeft een allrisk dekking. Dit geldt voor alle spullen in je huis die niet vastzitten. Je bent verzekerd in geval van schade door elke van buiten komende oorzaak die plotseling ontstaat. Naast de basisdekking kun je de inboedelverzekering met een aantal aanvullende dekkingen uitbreiden, bijvoorbeeld voor je smartphone, zodat deze helemaal bij jou en je huidige situatie past.

Schade aan je inboedel

Bij schade kijken we eerst of we de schade kunnen repareren. Als dit mogelijk is, vergoeden wij de herstelkosten. Als dit niet mogelijk is, bijvoorbeeld het geval van diefstal, dan krijg je een vergoeding afhankelijk van de leeftijd van de spullen.

Goed verzekerd

Dankzij de ruime dekking van de ANWB Inboedelverzekering ben je goed verzekerd. We vergoeden maximaal € 125.000 en keren tot 10 jaar de nieuwwaarde uit. Bij schade kun je rekenen op onze snelle en betrouwbare hulp.

ANWB Inboedelverzekering afsluiten

Lees meer over de ANWB Inboedelverzekering en bereken eenvoudig wat dit in jouw situatie kost.