Naar artikel
Exclusief voor leden

De ANWB Vakantiehulp app

Download de app gratis voor Reiswijzer-updates, tolprijzen, routeinformatie, lokale verkeersregels en de ANWB Alarmcentrale en meer.

Gratis ANWB Vakantiehulp app

Wegwijs op reis in heel Europa

Wil je up-to-date blijven als er een grote wijziging is van coronamaatregelen in jouw vakantieland? Of vooraf en onderweg eenvoudig informatie opzoeken over bijvoorbeeld brandstofprijzen, routeinformatie en lokale verkeersregels? Je vindt alles bij elkaar in één handige app. Fijne vakantie!

Download de app nu

De ANWB Vakantiehulp app is gratis te downloaden op smartphones met Android en iOS. Exclusief voor ANWB-leden. Technische vereisten: Android 5 en hoger en iOS 9 en hoger.

Download de app voor iOSDownload de app voor Android

 

Reiswijzer-updates

De service geldt voor de volgende landen: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Luxemburg,  Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden en Zwitserland.

Hoe werkt de app?

 

Exclusief voor ANWB-leden

De ANWB Vakantiehulp app is exclusief beschikbaar voor ANWB-leden. Om toegang te krijgen log je eenmalig in met je ANWB-inlogaccount. Nog geen account? Maak deze eenvoudig aan via de app of via onderstaande knop. Houd je lidmaatschapsnummer bij de hand.

ANWB-inlogaccount aanmaken

Speciaal voor jou geselecteerd

vanaf16.-per jaar

ANWB Creditcard

Nu goed voorbereiden, om straks weer heerlijk op vakantie te gaan. Vergeet niet op tijd de ANWB Creditcard aan te vragen.
Shop nu

Shop alles voor je vakantie

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.
Nu15%korting

ANWB Reisverzekering

Vertrouw op de beste hulp tijdens je vakantie. Als er onverwachts iets gebeurt, staat onze Alarmcentrale dag en nacht voor je klaar.
vanaf7,95per maand

Pechhulp in het buitenland

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.