Boeking op aanvraag - Wat houdt dat in?

Bij een boeking op aanvraag moeten wij eerst contact opnemen met onze leverancier, voordat we de boeking definitief kunnen plaatsen. Wij ontvangen meestal binnen drie werkdagen bericht, maar in sommige gevallen kan dit uitlopen tot tien werkdagen, zoals bij rondreizen en andere arrangementen met verblijf in meerdere accommodaties.

Ondertussen is de aanvraagboeking wel bindend en kan niet meer kosteloos geannuleerd of gewijzigd worden. Als de aanvraag door de leverancier akkoord wordt gegeven, wordt de aanvraagboeking automatisch omgezet in een definitieve boeking en ontvang je van ons per e-mail een bevestiging. Als de aanvraag niet akkoord wordt gegeven, nemen wij direct contact op.

In geval van vluchten controleren wij de beschikbaarheid van de vliegtuigstoelen voor die betreffende vertrekdatum. Het is voor een reis op aanvraag dus niet helemaal zeker dat deze kan worden bevestigd in de gepubliceerde prijsklasse, doordat de betreffende reisonderdelen niet voorradig zijn. Indien er (vlucht)toeslagen gelden, zullen wij eerst contact met je opnemen, alvorens wij de reis voor je vastleggen. 

Terug naar het reisaanbod