Nieuwsoverzicht

Zoeken

11 nieuwsberichten

 1. Ook Duitse Bundesrat stemt in met tol

  31 maart 2017

  In navolging van de Bundestag heeft vrijdag 31 maart ook de Duitse Bundesrat ingestemd met de plannen van minister Dobrindt voor tolheffing. Vanuit Duitsland zelf zal de tol niet meer worden tegen gehouden. 

 2. Duits parlement stemt in met tol

  24 maart 2017

  Vrijdag 24 maart heeft de Bundestag – het Duitse Parlement - ingestemd met de wetten voor invoering van tol in Duitsland.

 3. Nieuwe ‘look’ voor ANWB Extra reisgidsen

  22 maart 2017

  De ANWB Extra reisgidsenserie, de handige stads- & streekgidsen in pocketformaat, heeft een compleet nieuw gezicht. Het design van de gidsen is frisser, kleurrijker en overzichtelijker.

 4. Grote kans op vertraging SS163 Amalfi-route

  22 maart 2017

  Wie op de populaire en (vooral in de zomer) drukke toeristische route langs de Amalfikust (SS163) in het zuiden van Italië rijdt, moet nu ernstig rekening houden met vertraging.

 5. Uitbreiding Ring Antwerpen

  21 maart 2017

  De ANWB is blij met het besluit om de Ring van Antwerpen te verbeteren. De toekomstige aanleg van een noordelijke stadsring tussen Zwijndrecht en het markante Sportpaleis moet gaan zorgen voor minder files.

 6. Ski Amadé: skiën in de toekomst

  21 maart 2017

  Dat het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk een klassieker is, wil niet zeggen dat er geen vernieuwingen plaatsvinden. Zo is Ski Amadé het eerste skigebied waar je kunt skiën met de dataskibril. Een klein kijkje in de toekomst.

 7. Pharos Reizen genomineerd voor Zoover Award

  15 maart 2017

  Pharos Reizen van ANWB is genomineerd voor de Zoover Awards in de categorie ‘Beste Autovakantie’. Stem jij op ons? Dan maak je kans op mooie prijzen!

 8. Steun Europees Parlement tegen Duitse tolplannen

  15 maart 2017

  Een overtuigende meerderheid in het Europees Parlement heeft in een resolutie zijn afkeuring uitgesproken over de Duitse tolplannen.

 9. Wegen in grensregio uitgezonderd van tol

  10 maart 2017

  Vrijdag 10 maart 2017 heeft de Duitse Bundesrat aangegeven dat ze verwachten dat bepaalde autosnelwegen in de grensregio’s worden uitgezonderd van tol.

 10. In augustus totale zonsverduistering in de VS

  9 maart 2017

  Een totale zonsverduistering moet je meemaken, als is het maar één keer in je leven. Dit jaar biedt een geweldige kans als je van reizen houdt: op 21 augustus schuift de maan voor de zon in het noorden van de VS.