Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Winnaar Friesland

2019

Marleen Suurmeijer, Sytse van der Wal en Kobie van Zijl namen namens Sociaal Goud een cheque van € 10.000 in ontvangst voor de aanschaf van twee duofietsen.

Vlnr: Marleen Suurmeijer (directrice/initiatiefneemster Sociaal Goud), Sytse van der Wal en Kobie van Zijl (deelnemer Samen Goud).
Foto: Arnoud Roelofsz

Samen Goud

Samen bijdragen aan het welzijn van ouderen. Stichting Sociaal Goud verbindt, bundelt krachten en zet innovatieve ideeën om naar de praktijk. Door het creëren van sociale oplossingen werken we aan een mooiere toekomst voor mens en maatschappij. Dát is Sociaal Goud.

Samen Goud is een van de waardevolle initiatieven van Stichting Sociaal Goud. Buddy’s en (buurt) au-pairs worden ingezet en dragen bij aan het welzijn van onze ouderen. In samenwerking met verschillende zorg- en welzijnsorganisaties zijn er al heel veel mooie verbindingen gelegd.

Een kleine moeite kan namelijk een groot verschil maken; even een bakkie doen, samen erop uit, boodschappen halen, eten koken, een wandeling maken of spelletjes spelen. Sociaal contact is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als je ouder wordt nemen de sociale contacten vaak af. Bij Sociaal Goud vinden we dat iedereen het verdient om zich mens te voelen. Om simpelweg te worden gezien en gewaardeerd.

ANWB bijdrage gevraagd voor

Twee duofietsen.