Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Een vakantie voor kinderen

Humanitas Twente en Stichting Vang je Droom organiseren kindervakantieweekenden onder begeleiding van vrijwilligers. Deze weekenden vinden plaats bij Landal Landgoed de Hellendoornse Berg.

Spelen en creatief bezig zijn

Het doel hiervan is om kinderen ontspanning te bieden. Spelen, creatief bezig zijn, naar het bos gaan en andere activiteiten in een leuke groep van leeftijdsgenootjes. Tegelijkertijd is er aandacht en zorg voor elk individueel kind. Aan dit weekend zijn geen kosten verbonden voor de deelnemers (en hun ouders) en het vervoer is inbegrepen.

Deze weekenden zijn speciaal voor kinderen die weinig of geen mogelijkheden hebben om op vakantie te gaan. Denk bijvoorbeeld aan kinderen in behandeling bij (jeugd)hulpverleners, voor wie het goed is een weekend van huis te zijn. Ook voor kinderen van ouders die niet in staat zijn om een gezinsvakantie te verzorgen, of daarvoor niet de financiële middelen hebben, bieden deze weekenden uitkomst.

ANWB-bijdrage gevraagd voor

Een bijdrage voor de aanschaf van een vervoermiddel, onderhoud en verzekering. Hiermee kunnen dan jaarlijks 6 weekenden voor 8 kinderen worden aangeboden.