Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Exclusief ANWB-leden

ANWB Ledenweekend op de camping

  • Vakantiepark Beerze Bulten
  • 14 t/m 16 juni 2024
  • Inclusief toegang tot familiefestival Wortelpop
Boek nu 

ANWB Ledenweekend

Vrijdag 14 t/m zondag 16 juni 2024

Kijk jij ook zo uit naar de zomer en gieren de vakantie kriebels door je lijf? Kom dan naar het ANWB Ledenweekend bij Vakantiepark Beerze Bulten. Dit gezellige weekend vindt plaats van vrijdag 14 t/m zondag 16 juni 2024. Draai alvast warm voor de zomervakantie, met als hoogtepunt van het weekend: het familiefestival Wortelpop op het park!

Wortelpop

Op zaterdag 15 juni wordt het Wortelpop festival georganiseerd. Wortelpop is een festival voor jong en oud met veel verschillende optredens, activiteiten, theater, foodtrucks en gezellige marktkraampjes. We maken alvast een aantal artiesten bekend: Juf Roos, Unity, Numidia, Woezel en Pip, Sjors van der Panne en de Juke Box Boys!

Vergeet ook vooral niet een bezoekje te brengen aan de ANWB winkel op het festival terrein.

Boeken?

Op vrijdag 14 juni kun je inchecken vanaf 15.00 uur. Op zondag 16 juni verzorgen wij een heerlijk ontbijt. Bij dit arrangement zit een late check-out tot 19.00 uur, waardoor je de hele dag nog kunt genieten van alle faciliteiten op het vakantiepark.

Bij dit arrangement is ingegrepen: welkomstborrel, ontbijt op zondag, late check-out op zondag, animatieprogramma, deelname aan groepslessen, toegang tot het Zwemparadijs en indoor speelparadijs Giga Konijnenhol én uiteraard tickets voor familiefestival Wortelpop!

Let op: de arrangementen en dagtickets voor Wortelpop met korting zijn exclusief te boeken door ANWB-leden. Geen ANWB-lid? Dan zijn de dagtickets voor Wortelpop te bestellen via www.wortelpop.nl.

Wil je het arrangement boeken op anwbcamping.nl, maar ben je nog geen ANWB-lid? Geen zorg! Tijdens het boeken van het arrangement op anwbcamping.nl krijg je één jaar lang het ANWB lidmaatschap cadeau. Zo profiteer je meteen van dit scherpe aanbod.

De arrangementen

Ledenweekend arrangementen 14 t/m 16 juni 2024

Dit zijn de arrangementen om uit te kiezen:

  • Kampeerplaats vanaf 2 personen (Te boeken vanaf € 179,90 (inclusief reserveringskosten en toeristenbelasting)
  • Accommodatie tot 6 personen (Te boeken vanaf € 514,40 voor 2 personen (inclusief bedlinnen, schoonmaakkosten en toeristenbelasting)
Wortelpop dagtickets 

Koop nu je tickets voor Wortelpop familiefestival op zaterdag 15 juni 2024.

  • Dagticket: € 19,50 vanaf 1 jaar
  • Dagticket voor ANWB leden € 18,50, vanaf 1 jaar