Slim energiecontract

Slim energiecontract

Gemiddeld voordeliger en bespaar extra tijdens de uren dat stroom het groenst en goedkoopst is.

Bereken je maandbedrag

Slim energiecontract van de ANWB

Bespaar extra door je verbruik te plannen als stroom het groenst én goedkoopst is

De ANWB levert je energie tegen inkoopprijs. Dus wij rekenen niet, zoals de bekende energiebedrijven doen, marges op de elektriciteit en gas die je verbruikt. Zo ben je gemiddeld voordeliger uit. Stem je je verbruik thuis ook nog eens af op de uren dat stroom het groenst én goedkoopst is, bespaar je zelfs nog extra.

Profiteer van energie tegen de inkoopprijs 

De ANWB rekent geen (winst)marges bovenop de inkoopprijs van de kWh stroom of m3 gas die jij gebruikt. Een dynamisch tarief. Hiermee ben je gemiddeld over de jaren het goedkoopst uit.

Bespaar extra: draai een was als stroom het goedkoopst is

Plan je je verbruik als stroom het goedkoopst is, dan bespaar je extra. De prijs wisselt namelijk per uur. Profiteer hiervan met je grootverbruikers als de wasmachine, vaatwasser en wasdroger.

Benut écht duurzame stroom

De stroomprijs is een kwestie van vraag en aanbod. Het mooie: hij ligt juist het laagst als er volop zon- of windstroom wordt opgewekt. We hebben dan een overvloed aan elektriciteit op het Nederlandse net. Zet juist dan je apparaten aan, bespaar én benut echt duurzame stroom.

Voorkom onnodig gasverbruik

De inkoopprijs van gas verschilt niet per uur, maar per dag. Wél laten we in de app je verbruik en kosten in elk uur op de dag zien. Zo zie je hoeveel je mogelijk kan besparen door de verwarming op tijd een graadje lager te zetten of wat korter en minder heet te douchen.

Bespaar gemiddeld ruim 160 euro per jaar

Stem je je grote stroomverbruikers af op de groenste en goedkoopste uren, dan kun je gemiddeld ruim 160 euro per jaar besparen. Vergeleken met een vast tarief. Maak je geen zorgen: ook als je energie blijft verbruiken zoals je dat nu ook doet, blijf je gemiddeld voordeliger uit.

Wat wordt jouw maandbedrag?

Vul je gegevens in en zie direct wat jouw maandbedrag wordt.

Bereken je maandbedrag

Lees meer over besparen met een dynamisch energiecontract

Alles over energie

Alles over energie

We gaan van benzine en gas naar elektriciteit. Lees hier alles over energie, verduurzaming en ontdek hoe jij kunt besparen!

Samenwerking

Samenwerking

De ANWB is wederverkoper van EnergyZero. Dit is de energieleverancier. EnergyZero voert de handelsnaam ANWB Energiediensten.