Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Vliegtickets naar Australië

Vraag gesteld door A. Bronsvoort op 2 oktober 2022

Kan ik bij jullie ook alleen vliegtickets boeken?
Wij willen met 3 personen naar Melbourne (retour), maar ik vind het moeilijk om uit te zoeken welke vlucht de beste voor ons is. Kan dit ook via jullie?

Antwoord van Susanne

Antwoord van Susanne

ANWB Expert

 

U wilt weten of het mogelijk is om via ANWB vliegtickets naar Australië (Melbourne) te boeken.

ANWB Experts beantwoordt vragen over auto’s, kampeermiddelen, motoren en fietsen. Tevens behandelen wij juridische vragen over mobiliteit, recreatie en toerisme. Normaalgesproken behandelen wij geen vragen die betrekking hebben op het reisaanbod van ANWB Reizen.

ANWB Reizen biedt echter alleen pakketreizen naar Australië aan en verkopen geen (losse) vliegtickets.

Uit persoonlijk oogpunt kan ik mij echter wel voorstellen dat het aanbod van vliegtickets naar Australië erg groot is en dat het daardoor voor u erg lastig kiezen is. Vluchten met bijvoorbeeld Singapore Airlines, Emirates en Qatar Airways bieden vaak goede verbindingen aan voor vluchten naar Australië. Uiteraard is dit ook sterk afhankelijk van de reisperiode, reisduur en hoe ver u van te voren een vliegticket boekt. Ik adviseer u om naar een reisbureau te gaan die gespecialiseerd is in het boeken van (losse) vliegtickets naar Australië.

Meer tips over het boeken van een vliegticket kunt u vinden op onze website en tevens vindt u meer informatie over Australië op onze reisvoorbereiding Australië pagina.