Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

PCR-test met ledenvoordeel

Vraag gesteld door een ANWB-lid op 10 april 2022

Ik ga binnenkort naar Marokko vliegen, op het land wordt een PCR test gevraagd. Ik vroeg me af of ik de PCR ook via jullie met korting kan aanvragen.

Antwoord van Mandy

Antwoord van Mandy

ANWB Expert

Binnenkort vliegt u naar Marokko, waarvoor u een PCR-test nodig heeft. U vraagt zich af of u via de ANWB korting kunt krijgen.

Ja, dit is mogelijk
U kunt bij ons een coronatest met ledenvoordeel aanvragen. ANWB-leden betalen voor een PCR-test geen € 69,-, maar € 55,- per persoon. Deze korting geldt voor het hele gezin.

Let op: u ontvangt geen QR-code, maar een reiscertificaat. Deze is alleen geldig op reis en kan niet worden gebruikt als coronatoegangsbewijs voor bijvoorbeeld horeca, evenementen en andere activiteiten.

Dit neem je mee tijdens jouw afspraak bij Coronalab.eu:

  • Uw (digitale) ANWB-lidmaatschapspas. Tip: de digitale ledenpas vindt u in onze apps
  • De bevestigingsmail
  • Een legitimatiebewijs (paspoort of ID-kaart)

Kunt u dit niet laten zien op de testlocatie? Dan betaalt u op locatie het originele bedrag per pin, zonder ANWB-ledenvoordeel. De korting is niet achteraf te verrekenen of ter plaatse te gebruiken. De korting geldt alleen bij een online aanvraag zoals op deze pagina wordt beschreven.

Disclaimer: na boeking maakt u tegen eigen betaling een afspraak bij Coronalab.eu voor het afnemen van een PCR-test of Sneltest. De ANWB is hiervoor niet verantwoordelijk.