Coronatesten met ledenvoordeel
Tot 14,- leden- voordeel

Coronatesten met ledenvoordeel

 • Sneltest voor slechts € 32,50 per persoon
 • PCR-test voor slechts € 55,- per persoon
 • Voor je hele gezin
 • Inclusief gratis reiscertificaat
Inloggen en aanvragen

Coronatesten met ledenvoordeel

Inclusief gratis reiscertificaat

Doe een coronatest met korting. Als ANWB-lid betaal je voor jouw hele gezin geen € 39,- maar € 32,50 per persoon voor een sneltest bij Coronalab.eu. Voor een PCR-test betaal je geen € 69,- maar € 55,- per persoon. Bij een negatieve testuitslag krijg je een gratis reiscertificaat.

Hoe werkt het?

Als je naar het buitenland wil, heb je in veel Europese landen het Europese Digitale Corona Certificaat nodig. Je hebt vaak een negatieve uitslag van een PCR-test of Sneltest (ook wel snelle antigeentest genoemd) nodig om binnen te komen. Kijk naar het actuele reisadvies per land welke test je nodig hebt bij aankomst. Een PCR-test geeft de meeste zekerheid, maar een Sneltest wordt door meerdere landen ook geaccepteerd. Kijk vooraf goed wat voor jouw bestemming van toepassing is in onze Reiswijzer

Let op! Je ontvangt geen QR-code, maar een reiscertificaat. Deze is alleen geldig op reis en kan niet worden gebruikt als coronatoegangsbewijs voor bijvoorbeeld horeca, evenementen en andere activiteiten in zowel Nederland als in het buitenland.

Aanvragen PCR-test voor € 55,-

 1. Klik op onderstaande knop en log in met jouw ANWB-account.
 2. Volg de instructie en maak jouw testafspraak bij Coronalab.eu.

Inloggen en aanvragen

Aanvragen sneltest voor € 32,50

 1. Klik op onderstaande knop en log in met jouw ANWB-account.
 2. Volg de instructie en maak jouw testafspraak bij Coronalab.eu.

Inloggen en aanvragen

Tip: Gebruik je de Eropuit-app en ben je ingelogd? Profiteer dan hier van het ledenvoordeel. Heb je de Eropuit-app nog niet? Download deze dan hier. Let op: open de links op jouw smartphone.

Betaalde coronatest bij Coronalab.eu annuleren

Heb je al een testafspraak gemaakt bij Coronalab.eu via ANWB en wil je toch annuleren? Ook hiervoor hebben wij een speciale afspraak gemaakt voor onze leden. Je kunt je testafspraak in plaats van vierentwintig uur van te voren tot maximaal twaalf uur van te voren gratis annuleren. Dit kan je zelf doen via de beveiligde omgeving. Een link naar de beveiligde omgeving vind je in de bevestigingsmail van de testafspraak. Het betaalde bedrag wordt terug gestort.

Dit neem je mee tijdens jouw afspraak bij Coronalab.eu

 • Je (digitale) ANWB-lidmaatschapspas. Tip: je digitale ledenpas vind je in onze apps.
 • De bevestigingsmail
 • Een legitimatiebewijs (paspoort of ID-kaart)

Kan je dit niet laten zien op de testlocatie? Dan betaal je op locatie het originele bedrag per pin, zonder ANWB-ledenvoordeel. De korting is niet achteraf te verrekenen of ter plaatse te gebruiken. De korting geldt alleen bij een online aanvraag zoals hierboven beschreven.

Testlocaties

De testlocaties zijn: Amsterdam Zuid, Den Haag Royaardsplein, Rotterdam Alexandrium, Utrecht.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 17:30 t/m 20:30 
Zaterdag: Gesloten
Zondag: 17:30 t/m 20:30

Disclaimer: na boeking maak je tegen eigen betaling een afspraak bij Coronalab.eu voor het afnemen van een PCR-test of Sneltest. De ANWB is hiervoor niet verantwoordelijk.