Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

schutting plaatsen camping

Vraag gesteld door Kruit78 op 9 januari 2019

Ik heb een sta-caravan op camping Rakelbos in Middelbeers te Brabant.
Hier wordt de groenvoorziening geregeld door de camping zelf, welke aangestuurd wordt door de beheerder van de camping.
eind vorig jaar zijn er door de grote droogte een grote hoeveelheid coniferen verdord welke vervangen moesten worden.
Nu heb ik gelijk aan de beheerder gevraagd, omdat bij onze plek bijna alle coniferen vervangen moest worden, of ik achter mijn caravan een schutting mocht plaatsen, daar waar er een diepe greppel van ongeveer een meter diep achter de caravan ligt. Hierop heb ik zwart op wit van de beheerder de bevestiging gekregen, dat ik achter de caravan een schutting mocht plaatsen.
Echter zijn bij het terugplaatsen van nieuwe coniferen, (door miscommunicatie tussen beheerder en uitvoerder), ook coniferen aan de achterkant van de caravan geplaatst, ondanks dat ik hier een schutting zou mogen plaatsen.
Hierop heb ik de beheerder aangeschreven, maar deze geven aan hier niets meer aan te kunnen doen en willen hierin ook niet meewerken. De recreant zelf mag niets aan het groen doen, alles is in beheer van de camping, ik mag het dus niet zelf opknappen.

Ook zijn er bij het verwijderen van de oude verdorde coniferen een aantal plukjes met coniferen blijven staan, waar de nieuwe coniferen gewoon tegenaan gezet zijn. Dit is in het totaalplaatje echt geen gezicht!
Hebben wij in dit verhaal als huurders van die plek ook nog rechten of kan de beheerder dit zomaar op eigen gelegenheid beslissen?
We betalen bijna 250 euro per maand en hopen daar wél wat voor terug te krijgen en zeker dat de beheerder zijn belofte waar had moeten maken, wat ook zwart op wit omschreven is.

Mag de beheerder na het maken van zijn belofte ineens verbieden dat wij een schutting mogen plaatsen?
Mag de beheerder de recreant achterlaten op een plek waar de nieuwe groenvoorziening totaal niet aansluit op de oude struikjes die ze hebben laten staan?