Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Twee weken geleden heb ik een auto gekocht met Bovag garantie morgen ga ik de auto ophalen

Vraag gesteld door een ANWB-lid op 19 april 2019

Ik heb de auto gekocht met Bovag garantie staat in mijn aankoopcontract , vandaag krijg ik een mail  van van Autotrust dat ik bij hun verzekerd ben , ik heb  van hun een certificaat garantie  ontvangen daar staat  dat Het autobedrijf  waar ik mijn auto gekocht hebt heeft de autotrust  verzekering betaald. Ik weet niet wat moet ik doen? Ik heb de auto gekocht met Bovag Garantie nu heb ik Autotrust garantie ontvangen zonder met mij te overleggen.

Antwoord van Henny

Antwoord van Henny

ANWB Expert

U heeft een koopcontract waarin Bovag garantie  is opgenomen. Van Autotrust heeft u een certificaat ontvangen waaruit blijkt dat de garage voor de auto een autotrust verzekering heeft afgesloten. U vraagt wat u hieraan moet doen want u heeft tenslotte met Bovag garantie gekocht.
 
Als op uw koopovereenkomst staat aangegeven dat de auto is gekocht met Bovag garantie dan kunt u zich hier altijd op beroepen. Bewaart u de koopovereenkomst goed want dit is uw bewijs. Dat de verkoper voor u een verzekering heeft gekocht bij autotrust betekent niet dat deze verzekering de Bovag garantie in de weg staat.