Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Wij hebben een conflict

Vraag gesteld door Jerden 2017 op 16 augustus 2017


Geachte dames en/of heren,

Wij hebben een conflict met de campingeigenaren van camping “de Jerden” in Sloten (frl).
Dit conflict had allang de wereld uit kunnen zijn, als de fa. Seinstra, de campingeigenaren, had willen, kunnen of durven praten. Dat laatste weigeren zij in alle toonaarden.
Wij hebben een tien jarig contract van 01-04-2009 tot 01-04-2021. Zie bijlage.
Zij gebieden ons , dat wij de plaats schoon moeten opleveren per 01-04-2018. Zie bijlage.
Ook hebben zij ons verboden , zonder opgaaf van rede, om met de jaarlijks BBQ ( dit jaar 11-12-13-2017) in de feesthal te komen. Zijn wij er wél dan zou het feest worden stil gelegd voor 103 mensen. Daar is een schrijven van, maar helaas niet in ons bezit.
Wij hebben dit risico voor de Vereniging “de Weideblik” ( vereniging van bewoners van chalet en stacaravans) niet willen nemen, zijn 14 dagen thuis gebleven.
Eerst zondagavond 13-08-2017 zijn wij naar Sloten gereden. Maandag morgen 14-08-2017, tijdens een ontmoeting op de camping “het Sloterpark” kreeg ik het bevel om de camping met onmiddellijke Ingang te verlaten. Dat hebben wij niet gedaan en zijn dinsdag morgen 14-08-2017 naar huis gegaan.
Dit is het zoveelste dreigement, maar het blijft bij dreigementen, om zo, wij voelen het zo, ons de stuipen op het lijf te jagen. Het lijkt bijna op pesterijen.
In de bijlage vindt u een kort verslag van hetze tegen ons en laat zien hoe de vork in de steel steekt.
De nodige bijlage in dit verslag genoemd kunnen wij helaas niet allemaal hier aanhangen. Graag een adres, waar wij de bijlagen naar toe kunnen sturen of per mail of per post. Wij vragen u dringend om advies, omdat wij ten einde raad zijn. wij wachten, in spanning op uw advies. Met vriendelijke groeten Jos en Liesbeth Wientjens

Antwoord van Marlijn

Antwoord van Marlijn

ANWB Expert

Wij nemen per email contact met u op.