Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Levertijd Private Lease? 

Vraag gesteld door J. Jager op 26 mei 2023

U stunt met aanbieding Kia Niro...
Maar er staat niet bij vermeld wanneer deze geleverd kan worden
Misleidend....
Vooral als je je eigen auto nog verkopen moet of in vertrouwen al verkocht hebt.....en nu lang zonder auto komt te zitten
Is dit ANWB ??????????

Merk: Kia
Type: Niro hybride
Bouwjaar: 2023
Brandstof: benzine
Motorvermogen: nvt

Antwoord van Pieter

Antwoord van Pieter

ANWB Expert

U vraagt wat de levertijd is van auto's die aangeboden op onze site ANWB private lease.

Meestal zijn campagne auto’s uit voorraad leverbaar, dit is wel erg afhankelijk van de opties die men kiest. De meest voorkomende zijn snel leverbaar. Het is altijd aan te raden om direct met onze partner LeasePlan contact op te nemen via 088 - 269 20 20 en dan private lease auto en vervolgens optie 3.

Indien de auto toch besteld moet worden dan is de levertijd vaak 10-12 weken, maar soms ook tot 20 weken (vanwege algehele leverproblematiek/chips te korten). LeasePlan bestelt de auto 14 dagen nadat contract is getekend. Dan wordt ook levertijd kenbaar gemaakt, deze kan gevolgd worden in de LeasePlan App.

We adviseren we ook echt pas de eigen auto te verkopen als er een leverafspraak gemaakt is. In de meeste gevallen wordt de auto geleverd door een dealer in de buurt. 

Tip: Auto verkopen kan ook eenvoudig via onze eigen ANWB verkoopservice. De auto kan dan binnen 1 werkdag verkocht zijn!