Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Onderhoudshistorie

Vraag gesteld door N. Clerc op 18 oktober 2020

Wil graag als tweede eigenaar onderhoud historie inzien,het betreft een Audi Q5 2015, het betreft een elektronisch onderhouds boekje, ik heb contact gehad met de Audi dealer, maar alleen de km aantallen gekregen, dus geen onderhoud inzage, vervanging van onderdelen. Graag u advies.
 

Antwoord van Jos

Antwoord van Jos

ANWB Expert

U bent opzoek naar het onderhoudsverleden van uw Audi Q5. De dealer komt niet verder dan slechts de kilometerregistraties maar niet de indhoudelijk uitgevoerde werkzaamheden.

Audi meldt op hun website het onderstaande:

Gepersonaliseerde online Audi beleving
Via myAudi hebt u toegang tot toepassingen en services die Audi rijden nog aangenamer maken. Opzoeken van algemene informatie van uw Audi, onderhoudsgegevens opvragen en Audi connect. Het myAudi-platform is dé plek om online uw autogegevens te bekijken en te configureren.
Goed beveiligd en gepersonaliseerd.

Digitaal Serviceplan
De onderhoudshistorie van uw auto (voor auto’s geproduceerd vanaf het vierde kwartaal van 2012) eenvoudig en overzichtelijk gepresenteerd. U ziet welke soort onderhoud of reparatie is uitgevoerd en wanneer dat is gebeurd.


De kans is echter groot dat u als nieuwe eigenaar niet bent aangemeld. Uw dealer zou dat voor u moeten kunnen realiseren om alsnog toegang te krijgen tot het MyAudi-platform. Misschien dat de klantenservice  van Audi u ook verder kan helpen.