Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

waarde citroen jumper

Vraag gesteld door Rob Roelants op 9 maart 2015

In de ANWB koerslijst kom ik nier verder bij de vaststelling van de aanschafwaarde en de huidige waarde van mijn Citroen Jumper. FDe keuze voor een diesel uitvoering is niet te maken en dan blokkeert het programma.

Ik heb deze gegevens nodig o.v.m. de invoer van deze auto t.g.v. mijn verhuizing naar Nederland

Antwoord van Jos

Antwoord van Jos

ANWB Expert

Een Jumper is een bedrijfswagen en daar zult u in de Koerslijst geen prijs van vinden. Uitsluitend dus personenauto's. Om tot een huidige waarde te komen zou u gebruikte autosites kunnen raadplegen, specifiek voor bedrijfswagens zoals; http://www.bedrijfswagen.nl/?gclid=CJXm44K6m8QCFYjLtAodCT4AIQ
Wellicht kan ik op basis van een volledige typeaanduiding met maand en bouwjaar wél een oorspronkelijke nieuwprijs opgeven.***

Reactie van Marjory Visser:

Koerslijst Citroen Jumper.

Mogelijk heeft u al antwoord gegeven op de vraag van Rob Roelants. Ik zit met dezelfde vraag: Citroen Jumper, diesel, bouwjaar 3/2013, 81 kWh, 110pk, 3300GVW. Afm:L3H2. Dat is L 599 en H. 258.
Ik zou graag de nieuwprijs willen weten + de huidige marktwaarde. Lukt dat denkt u?***

Reactie van Jos van der Drift:

Helaas kan ik u niet helpen. De ANWB/Bovag Koerslijst is uitsluitend gericht op personenauto's en géén bedrijfswagens. Ook de oorspronkelijk nieuwprijs heb ik helaas niet kunnen traceren. Deze documentatie wordt vanaf 2009 niet meer geleverd. Een oorspronkelijke prijslijst ben ik spijtig genoeg ook niet tegengekomen. U zou een poging kunnen wagen de importeur te benaderen. En voor een gebruikte prijs zou u de eerder genoemde website kunnen raadplegen.