ANWB Gastvrij

De leukste adresjes voor onderweg

Nederland heeft schitterende landschappen die uitnodigen om er op uit te gaan: polders, duinen, bossen, heidevelden... Afgewisseld met sfeervolle kleine plaatsjes en fraaie grote steden. Dat smeekt om een wandel- of fietstochtje! Én om leuke adresjes voor een rustpauze onderweg met iets lekkers. Kun je meteen je e-bike accu opladen of je waterflesje vullen. Bij ANWB Gastvrijpunten kan dit allemaal. Voor ANWB-leden zijn er bovendien vaak kortingsacties.

Dit kun je verwachten van een ANWB Gastvrijpunt

Bij een ANWB Gastvrijpunt kun je uitpuffen onder het genot van iets lekkers, voordat je je tocht vervolgt. Ze zijn van mei tot en met september drie tot vijf dagen per week open vanaf 11.00 uur. En je kunt er gratis:

✓ Een kaart van de omgeving inzien
✓ Je band plakken of oppompen (plaksetje en pomp aanwezig)
✓ Een pleister plakken (EHBO-set aanwezig)
✓ Schuilen voor de regen
✓ Even naar het toilet
✓ Je e-bikeaccu opladen

Kortingsacties

Iedereen is welkom bij ANWB Gastvrijpunten, maar ANWB-leden hebben een streepje voor. Speciaal voor hen worden het hele jaar door de leukste acties georganiseerd, mét ledenvoordeel op vertoon van je ANWB lidmaatschapspas (de echte pas of de digitale in een ANWB-app).

Zoek een ANWB Gastvrijpunt

Bekijk alle ANWB Gastvrijpunten op de kaart. Staat er een sterretje bij het icoon? Dan doet dit punt mee aan de lopende actie.

Voeg een ANWB Gastvrijpunt toe aan je route

Plan je zelf een fietsroute? Voeg dan meteen een ANWB Gastvrijpunt toe aan je route. Dit doe je door op het koffiekop-icoon in de fietsknooppuntenplanner te klikken en 'voeg toe' te selecteren. De locatie verschijnt meteen in je route ook als je deze print.

Meer informatie?

Wil je meer weten over ANWB Gastvrij, of ben je ondernemer en wil je ANWB Gastvrijpunt worden? Stuur dan een e-mail naar gastvrij@anwb.nl, of kijk op Ondernemersinformatie ANWB Gastvrij.

Heb je een bezoek gebracht aan een ANWB Gastvrijpunt en was er iets niet in orde? Laat het ons weten.

Heb je een horeca-onderneming? Een café, restaurant, eethuis, theetuin, hotel, snackbar, fietscafé, strandpaviljoen? En wil je meer klanten in de zaak? Vraag dan hier het gratis Whitepaper 'Meer klanten in de zaak' aan en ga direct aan de slag met promotie- en marketingideeën voor de horeca.

Gastvrijpunten op de kaart

Speciaal voor jou geselecteerd