Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Eropuit app

  • Wandel- en fietsroutes door heel Nederland
  • Ledenvoordelen op dagjes uit en winkelproducten
  • Inspiratie voor vakanties
Download gratis 

ANWB Eropuit app

Voorbereid en zorgeloos eropuit in Nederland

In de gratis ANWB Eropuit-app vind je naast onze fiets- en wandelroutes door heel Nederland ook onze fiets- en wandelknooppuntenplanners en inspiratie en tips voor een dagje uit in Nederland. Daarnaast biedt de app exclusieve voordelen voor leden op uitstapjes, theaterproducties, stedentrips en meer. Gaat er onderweg helaas iets mis? Meld dan eenvoudig pech of diefstal van je fiets.

appstore playstore logo

appstore playstore logo

Fiets- en wandelroutes

Kies uit kant-en-klare en gecontroleerde routes door heel Nederland. Navigeer via de app naar het beginpunt en start meteen.

Exclusieve ledenvoordelen

Profiteer van ledenvoordelen op dagjes uit, vakanties in Nederland en over de grens en (web)winkelproducten.

Maak je eigen route

Plan met de knooppuntenplanner simpel je eigen fiets- of wandelroute. Handig: sla de route op in je Mijn ANWB-account voor toekomstig gebruik.

Mijn ANWB

Log in en je hebt je digitale ANWB-ledenpas altijd bij de hand. In Mijn ANWB vind je je persoonlijke gegevens en je afgesloten producten en diensten zoals Wegenwacht, verzekeringen en creditcards.

Band lek, accu leeg?

Meld eenvoudig en snel pech.* De app geeft je exacte locatie door aan de Wegenwacht, zodat die snel ter plaatse kan zijn, ook als er even geen straatnaambordje in de buurt staat.

* alleen voor leden met Wegenwacht Service of Wegenwacht Fiets Service

Diefstal melden

Meld diefstal van je fiets eenvoudig via de app.* Zet met één druk op de knop het opsporingsteam aan het werk. Ga naar je persoonlijke Mijn ANWB-account in de app en tik vervolgens op je fiets om deze als gestolen op te geven.

* alleen voor leden met een ANWB Blijven Fietsen Verzekering

Download de gratis app

Scan de QR code en download