Meest gestelde vragen over het wijzigen van je pakket

Alleen als je bij jouw Wegenwacht pakketten ook partnerpassen of jongerenpassen hebt afgesloten. Deze zijn namelijk gekoppeld aan een kenteken. Heb je geen partner- of jongerenpas? Dan hoef je niets te doen.
Je kenteken doorgeven doe je via MijnANWB.

Heb je een nieuw adres of wil je andere persoonlijke gegevens wijzigen? Log dan in bij MijnANWB om je wijziging door te geven.

Je kun je pakket wijzigen via MijnANWB. Daar kun je overstappen op een ander pakket of een aanvullende service afsluiten. Je pakket kun je na je eerste jaar op ieder moment wijzigen. Wil je jouw pakket uitbreiden? Dat kan altijd, ook tijdens je eerste jaar.

Rijden jullie allemaal in dezelfde gezinsauto? Dan kunnen jullie een Partnerpas en/of een Jongerenpas nemen. De pas geeft recht op pechhulp in de gezinsauto waarvan het kenteken bij ons bekend is.

Rijdt je partner of kind ook in andere auto’s dan de gezinsauto? Of zijn er meerdere auto’s in het gezin? Dan is Wegenwacht Service met Partnervoordeel of Wegenwacht Service met Jongerenvoordeel de beste keus. Deze zijn net als Wegenwacht service persoonsgebonden.

Ben je er nog niet uit wat de beste keuze is voor jouw gezin? Bekijk dan de video en doe de keuzehulp.

Ja dat kan. Log in bij MijnANWB om dit te wijzigen.

 

 

Ja dat kan na je eerste lidmaatschapsjaar. Log in bij MijnANWB om dit te wijzigen.

Heb je apart pechhulp afgesloten voor een caravan of aanhangwagen? Dan komt deze te vervallen. Deze dekking is bij hulp in Nederland automatisch inbegrepen.

Als je jouw pakket wijzigt dat is deze dekking ook van toepassing op partnerpassen en jongerenpassen die hieraan zijn gekoppeld. Pakketten met partnervoordeel niet. Deze kun je apart wijzigen. Wil je weten wat de juiste pechhulpproducten zijn voor jouw gezin? Vul dan hier de keuzehulp in.

In Mijn ANWB zie je bij het wijzigen direct de juiste prijzen staan bij de pakketten. Je ziet dan ook de prijs die past bij jouw betaalmethode (per jaar of per maand). 

Heb je een jongerenvoordeel? Dan hoef je niets te doen. Je voordeel vervalt automatisch, zodra je 25 wordt. Vanaf dit moment betaal je het reguliere tarief voor jouw pakket. Bekijk het overzicht van de tarieven.

Heb je een jongerenpas? Dan ontvangt het hoofdlid binnen jouw gezin bericht over het aflopen van jouw pas, zodra je 26 wordt. Je hebt dan geen recht meer op pechhulp. Wil je gebruik blijven maken van de Wegenwacht? Bekijk dan de huidige acties en sluit je pakket af.

 

Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Neem dan contact  met ons op.