Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
ANWBOnderwegapp

Meld pech makkelijk digitaal

  • Meld pech met de ANWB Onderweg app
  • Nóg snellere hulp Alarmcentrale
  • Automatische locatiebepaling
Download de app 

Download de ANWB Onderweg app!

Voor het melden van pech onderweg, beschikbaar voor Android en Apple

Met de ANWB Onderweg app kom je in geval van pech snel en gemakkelijk in contact met de Wegenwacht. Ook in het buitenland. Vul je gegevens in en geef in de app je pechmelding door. Jouw melding wordt direct doorgestuurd naar onze Alarmcentrale. Alles voor onderweg in één app.

appstore playstore logo
appstore playstore logo
 

Wat vind je in de app?

 

Lidmaatschapsgegevens

Om er zeker van te zijn dat je alle benodigde gegevens altijd bij de hand hebt is het raadzaam om na het downloaden van de app direct in te loggen. Achter de inlog heb je toegang tot je persoons- en lidmaatschapsgegevens en kan je altijd checken op welke pechhulp je recht hebt.

 

Pech melden

In de Onderweg app kan je makkelijk aangeven dat je pech wilt melden. Klik op de button “Pech Melden" en de rest wijst zich vanzelf. Nadat wij je locatie hebben bepaald, je je persoonsgegevens hebt ingevuld en gecontroleerd en jij de reden van de melding hebt aangegeven stuurt de app deze gegevens naar de ANWB Alarmcentrale.

 

Waar is mijn Wegenwacht

Met deze functionaliteit krijg je na het melden van pech een sms met een link naar een mobiele webpagina. Zo kun je volgen wat de status is van je pechmelding en volg je waar de Wegenwacht medewerker zich begeeft. Vijf minuten voor aankomsttijd, is de wegenwacht op een kaartje te volgen.

Zo meld je eenvoudig pech met de app

In 5 stappen regel je het!

  1. Open de Onderweg app, klik op "Wegenwacht" onderaan in de menubalk en klik op "Meld pech".
  2. Beantwoord alle vragen.
  3. Je exacte locatie wordt bepaald, bevestig deze.
  4. Controleer je contactgegevens of vul deze in.
  5. Controleer alle gegevens en klik op "Versturen".

ANWB Onderweg app, meer dan pech melden

Met de ANWB Onderweg app kun je niet alleen pechmelden, maar ook navigeren, de goedkoopste tankstations vinden, laadpalen zoeken en mobiel parkeren. Uiteraard ontvang je ook filemeldingen en snelheidscontroles. Alles voor onderweg in één app.

Meest gestelde vragen