Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Reizen-voucher

(Corona-voucher) Laatste wijziging - 16 maart 2021

Door corona kunnen wij een groot gedeelte van onze reizen niet uitvoeren. In 2020 hebben wij daarom ANWB Reizen-vouchers uitgegeven. Vanaf 1 oktober 2020 geven wij geen nieuwe ANWB Reizen-vouchers meer uit. Gaat je geboekte reis niet door? Dan kun je kiezen uit omboeken of je geld terug krijgen.

Heb je nog een voucher in je bezit? Dan kun je deze uiteraard nog bij ons inwisselen voor een nieuwe boeking of je geld terug vragen via onze restitutiepagina. Doe je dit niet, dan krijg je 1 jaar na uitgifte automatisch je geld terug gestort op je rekening.

Voorwaarden voor uitgegeven ANWB Reizen-vouchers

 • Je hebt een voucher ontvangen met een geldswaarde gelijk aan de aan ANWB Reizen reeds betaalde reissom (incl. kortingen), waarmee een nieuwe reis op een later tijdstip geboekt kan worden. Indien je bijvoorbeeld alleen een aanbetaling hebt gedaan, dan zal het bedrag van de voucher gelijk zijn aan het bedrag van deze aanbetaling.
 • De nieuw te boeken reis met de voucher dient een vertrekdatum van uiterlijk 31 december 2021 te hebben. De voucher is 1 jaar geldig na uitgifte datum. We kunnen helaas niet garanderen dat exact dezelfde reis geboekt kan worden op het latere tijdstip.
 • De voucher is in te wisselen voor een nieuwe reis bij ANWB Reizen B.V. en is geldig op het gehele aanbod pakketreizen van ANWB Reizen, te weten: FOX Verre Reizen, Pharos Reizen, ANWB Ledenreizen en Kampeerreizen van ANWB.
 • Uitgezonderd zijn de reserveringssite anwbcamping.nl, losse tickets (Land van ANWB) en camperreizen van Travelhome. Daarvoor moet contact worden opgenomen met de partij waar de boeking heeft plaatsgevonden.
 • Bij een hogere reissom dan de oorspronkelijke boeking, dient het verschil bijbetaald te worden.
 • Bij een lagere reissom van de nieuwe reis, wordt het verschil terugbetaald.
 • Deze voucher is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar aan een derde behalve aan SGR ingevolge artikel 8 van de garantieregeling SGR.
 • Je kunt je ANWB Reizen-voucher ook terug laten betalen. Vul hiervoor ons restitutieformulier in op: voucher.anwbreizen.nl/Restitutie  Wij streven ernaar je geld binnen 14 dagen terug te storten.
 • Als je een voucher hebt ontvangen van een reisbureau en je wilt je geld terug, dan heb je daar recht op. Neem contact op met het reisbureau voor uitbetaling van dit bedrag. Mocht je er niet uitkomen met het reisbureau neem dan contact op met ons. We helpen je graag verder.
 • Wij vragen er begrip voor dat de afhandeling wellicht enige tijd in beslag zal nemen.
 • De ANWB Reizen-voucher is in te wisselen bij een nieuwe boeking onder vermelding van het oude reserveringsnummer en het nieuwe reserveringsnummer. Dit kan na de online boeking doorgegeven worden via email of telefonisch.
 • Deze voucher valt onder de garantieregeling van SGR (Corona-voucher) conform bestuursbesluit van 16 maart 2020.

 

Speciaal voor jou geselecteerd

Nu10%korting
Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

Nu10%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

1e jaarextravoordeel
ANWB Creditcard 

Makkelijk je vakantie boeken en wereldwijd snel en veilig betalen. ANWB Visa Silver Card en ANWB Visa Gold Card. Nu het eerste jaar extra voordeel.